Skip to content
site-logo

Save the Mama

  • Home
  • Over
  • Contact
  • Samenwerken
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
  • Home
  • Over
  • Contact
  • Samenwerken
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Koolhydraatarme amandelmeel cupcakes
Food

Koolhydraatarme amandelmeel cupcakes

18 februari 202024 april 2022 Esmeralda Leave a comment

Smeuïge koolhydraatarme  amandelmeel cupcakes

Wie zegt dat je tijdens je dieet of nieuwe levensstijl nooit eens even lekker mag snoepen is gek. Genoeg manieren om verantwoord te snoepen en te genieten van een heerlijk zelfgemaakt baksel. Een aantal jaren geleden maakte ik al overheerlijke smeuïge cupcakes met amandelmeel, maar toen deed ik er nog rietsuiker doorheen. Met de koolhydraatarme levensstijl die ik nu heb gebruik ik helemaal geen suiker meer dus ik maakte koolhydraatarme amandelmeel cupcakes met Sukrin als suikervervanger.

Koolhydraatarme amandelmeel cupcakes met Sukrin

Sukrin is een 100% natuurlijke suikervervanger op basis van eryhtritol (met zoetstof) en ook nog eens zonder calorieën. De koolhydraten in Sukrin worden door het lichaam opgenomen maar niet verteert waardoor ze geen energie leveren. Daardoor veilig te gebruiken door diabetes- en candidapatiënten. Sukrin is ook uitermate geschikt voor iedereen die een koolhydraatarm dieet volgt. Wil je je suikerconsumptie beperken maar ben je bezorgd over de veiligheid van kunstmatige zoetstoffen? Sukrin is een 100% natuurlijk product, zonder kunstmatige toevoegingen. Erythritol komt van nature voor in o.a. peren, meloenen en champignons. Sukrin heeft een zoetkracht van ongeveer 70% ten opzichte van reguliere suiker. Met Sukrin kan je heerlijke recepten maken, net zoals deze koolhydraatarme amandelmeel cupcakes.


Wat heb je nodig?

Uit dit recept haal je ongeveer 10 tot 12 koolhydraatarme amandelmeel cupcakes.

•Cupcake vormpjes

•200 gram amandelmeel

•130 gram Sukrin

•2 medium eieren

•Snufje zout

•1 theelepel wijnsteenbakpoeder

•100 gram gesmolten roomboter

Koolhydraatarme amandelmeel cupcakes


Zo maak je de cupcakes

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Voeg eerst de droge ingrediënten samen in een kom. Meng deze met een vork goed door elkaar, voeg dan de eieren toe en mix even op de laagste stand. Dan mag de gesmolten roomboter erbij en mix dit nog even goed door elkaar tot je een mooi beslag hebt. Verdeel het beslag over de cupcake vormpjes, de vormpjes hoeven niet helemaal vol want de cupcakes komen nog iets omhoog tijdens het bakken. Bak de cupcakes af in 15 tot 20 minuten.

Welke suikervervanger gebruik jij? 

Gerelateerd

KoolhydraatarmRecept

Related Posts

Koolhydraatarme lunch ideeën, ook om mee te nemen
Koolhydraatarme lunch ideeën, ook om mee te nemen
Koolhydraatarme pannenkoeken met mascarpone
Koolhydraatarme pannenkoeken met mascarpone
Koolhydraatarme recepten voor kerst
Koolhydraatarme recepten voor kerst
Chaffles, koolhydraatarme kaaswafels
Chaffles, koolhydraatarme kaaswafels

Berichtnavigatie

Koolhydraatarme kaas bloemkool ovenschotel
Grip op koolhydraten ervaring, afvallen, meer energie

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi, There!

Welkom op Save the Mama! Je leest hier alles over lifestyle, planten, koolhydraatarme recepten, de leukste reviews en heel veel meer. Heb je vragen mag je altijd een berichtje sturen!
300 x 250 algemeen

Categorieën

  • Beauty
  • Bloggen
  • Boeken
  • Bullet journal
  • DIY
  • Entertainment
  • Fashion
  • Food
  • Geen categorie
  • Gezondheid
  • Huisdieren
  • Koolhydraatarme recepten
  • Lifestyle
  • Netflix
  • Online geld verdienen
  • Personal
  • Planten
  • Review
  • Shoptips

Facebook

Facebook

Save the Mama media

KvK: 87662272

Btw: NL004456240B18

  • Food
  • Lifestyle
  • Personal
  • Gezondheid
  • Entertainment
  • Bloggen
  • DIY
  • Review
  • Shoptips
  • Beauty
  • Koolhydraatarme recepten
© 2023 | Save the Mama