Over

Over mij

Hi! Welkom op Save the Mama de blog van Esmeralda, ik dus… Ik ben zoals mijn dochters zeggen een gestoorde moeder van 46 jaar en loop het liefste op sneakers het leven door. Mijn oudste dochter is 22 en de jongste druktemaker 15 jaar. En als ik zeg 010 isn’t just a code, dan weet je dat wij in de regio Rotterdam wonen. Ech wel!

Twee keer heb ik een burn-out gehad in combinatie met pleinvrees en paniekaanvallen. Gelukkig ben ik weer helemaal hersteld, ben ik een betere versie van mezelf geworden en geniet ik weer volop van het leven. Ook kamp ik vanaf mijn 37ste al met overgangsverschijnselen maar ook daar sla ik me wel doorheen. Met een positieve mindset kom je heel ver!

Tot eind november 2015 ben ik zelfstandig ondernemer geweest en was ik druk in de weer met mijn eigen sieradenlijn. Mijn sieraden maakte ik zelf en werden verkocht in mijn eigen webshop en verschillende verkooppunten door heel Nederland. Dit alles was een geweldige ervaring, ik heb er heel veel van opgestoken en ook erg veel leuke  mensen leren kennen. Na 3 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en heb ik me volledig op het bloggen gestort.

Van kleins af aan heb ik al een grote liefde voor schrijven. En door mijn webshop heb ik veel kennis en ervaring met social media opgedaan. Een blog starten was overduidelijk voor mij weggelegd. Momenteel volg ik de opleiding Copywriter, daarop volgend zal ik journalistiek gaan studeren. Hierdoor zal ik nog betere blogs kunnen gaan schrijven en wie weet wat nog meer.

Save the Mama

Save the Mama is een in the mix blog waar ik funstuff afwissel met serious stuff, deel ik koolhydraatarme recepten, lees je persoonlijke updates en review ik graag producten. En heel af en toe deel ik graag blog ervaringen met collega bloggers in een informatieve post.

Samenwerken

Ik blijf graag op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes door middel van persberichten en het testen van producten.

Mail naar info@savethemama.nl dan zorg ik er voor dat ik zo snel mogelijk zal antwoorden.

Voor meer informatie over samenwerkingen verwijs ik je graag door naar de samenwerkingspagina. (nog even onder constructie)

Liefs Esmeralda