Over mij

Hi! Welkom op Save the Mama de blog van Esmeralda, ik dus… Ik ben zoals mijn dochters zeggen een gekke moeder van 44 jaar en loop het liefste op sneakers het leven door. Mijn oudste dochter is 20 en de jongste druktemaker 13 jaar. Ik ben niet getrouwd maar wel al jaren gelukkig met een grote beer van een vent. En als ik zeg 010 isn’t just a code, dan weet je dat wij in de regio Rotterdam wonen. Ech wel!

Tot eind november 2015 ben ik zelfstandig ondernemer geweest en was ik druk in de weer met mijn eigen sieradenlijn. Mijn sieraden maakte ik zelf en werden verkocht in mijn eigen webshop en verschillende verkooppunten door heel Nederland. Dit alles was een supertoffe ervaring, ik heb er heel van van opgestoken en ook erg veel leuke  mensen leren kennen. Na 3 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en heb ik me volledig op het bloggen gestort.

Naast het bloggen heb ik een 37,5-urige baan in de logistieke sector en voer ik een eeuwige strijd tegen de overtollige kilo’s.

Save the Mama

Save the Mama is een in the mix blog waar ik funstuff afwissel met serious stuff, deel ik try-outs van zoveel mogelijk gezonde recepten, lees je persoonlijke updates en review ik graag producten.

Samenwerken

Ik blijf graag op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes door middel van persberichten en het testen van producten. Mail naar info@savethemama.nl dan zorg ik er voor dat ik zo snel mogelijk zal antwoorden.

Liefs Esmeralda