Koolhydraatarme producten die ik altijd in huis heb

Zonder deze koolhydraatarme producten kan ik echt niet

Veel mensen denken dat wanneer je koolhydraatarm eet en geen pasta, aardappels, brood enzovoorts mag eten dat jouw dagmenu super saai is. Dat is natuurlijk een groot misverstand. Je mag dan wel geen snelle koolhydraten eten, maar de lijst van wat je wel mag eten is oneindig lang. En voor bijna alles wat je niet mag eten is wel een vervangend recept te vinden. Recepten voor koolhydraatarm brood, pasta, crackers, koekjes noem maar op. Op een gegeven moment mis je het koolhydraatrijke brood niet meer. Ik maak zelf vaak Noors platbrood of heerlijke crackers, zo af en toe een cake of koekjes. Dit alles bak je natuurlijk niet met gewone bloem of meel. Elke maand bestel ik een aantal koolhydraatarme producten zodat ik er altijd een voorraad van in huis heb. Wel zo makkelijk wanneer je eens iets wilt maken om lekker verantwoord te snoepen, of een crunchy cracker wilt eten.

Deze koolhydraatarme producten heb ik altijd in huis

Er zijn heel veel webshops te vinden waar je allerlei koolhydraatarme producten kan aanschaffen en die weet ik ook wel regelmatig te vinden. Maar voor de zaden, pitten en melen blijf ik altijd teruggaan naar Holland & Barrett.

Je kent ze vast nog wel van toen ze nog De Tuinen heetten. Holland & Barrett heeft vaak geweldige aanbiedingen en deze maand is dat 1+1 gratis op alles van hun huismerk en meerdere merken. Wanneer ze deze actie hebben ben ik er altijd als de kippen bij.

Al jaren gebruik ik de amandelmeel, pompoenpitten, zonnebloempitten, lijnzaad en wijnsteenbakpoeder. Ook kokosolie en suikervervanger koop ik bij Holland & Barrett. Zo bestel ik alles in 1 keer en laat ik het fijn thuis bezorgen.

Koolhydraatarme producten

Dit zijn de standaard koolhydraatarme producten die ik altijd in huis heb, ik grijp nooit mis. Mede door de regelmatige acties bij Holland & Barret. Mocht je ook gebruik willen maken van de 1+1 gratis actie, klik dan op onderstaande afbeelding, dan ben je meteen in de webshop.


Nu ben ik wel heel benieuwd welke koolhydraatarme producten jij standaard in huis hebt!

Deze blogpost bevat affiliate links. Mocht jij een aankopen doen via 1 van deze links dan ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Hiervan bekostig ik mijn website, dit kost jou verder niets. 

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.