Mijn wishlist voor in huis

4 0

Even sparen of wachten op een mooie aanbieding

Dat ik nog heel wat dingen nodig heb voor in huis is een ding wat zeker is. Nou ja nodig, sommige dingen zijn nodig en sommige dingen wil ik gewoon graag hebben. Helaas zijn veel van die dingen niet echt goedkoop dus die schaf ik niet zomaar 1,2,3 aan. Een geldboom heb ik ook niet dus daar moeten we even voor sparen of wachten op een mooie aanbieding waar we gebruik van kunnen maken. Ik heb er maar een wishlist van gemaakt. Zo heb ik het overzichtelijk bij elkaar en kan ik makkelijk onderscheid maken van wat we echt nodig hebben en wat niet zo’n haast heeft.

Mijn wishlist voor het huis

Bakkerskast – De halve wereld heeft hem in huis dus echt origineel is het niet maar toch wil ik hem hebben. Hij lijkt me zo leuk staan in onze woonkeuken met wat leuke planten erop.

Roltafel/ trolley – Sinds ik lekker creatief bezig ben met mijn bullet journal slingeren mijn pennen, stiften en journals vaak door het hele huis. Je raadt het vast al, ik ben vaak spullen kwijt en kan ze dan nergens vinden. Met zo’n trolley kan ik alles netjes bij elkaar bewaren.

Tweepersoons boxspring – Mijn oudste dochter is dringend toe aan een nieuw bed. Ik hoor haar het elke week wel een paar keer zeggen. Mama wanneer gaan jullie mijn boxspring kopen? Deze aankoop staat dan ook bovenaan onze wishlist want een goed bed en een goede nachtrust is wel belangrijk. Helaas kan ik haar niet blij maken met een twijfelaar aangezien ze een tweepersoons bed gewend is. Verwend nest!

Airfryer – Niet erg nodig, maar ik wil hem wel graag hebben. Gezondere frietjes is altijd een goed idee.

Nieuwe gordijnen slaapkamer – In onze slaapkamer hebben we nu duo rolgordijnen voor het raam hangen. Ik ben hier nog steeds erg blij mee maar wanneer het in de ochtend al heel vroeg licht is dan komt er toch aardig wat daglicht doorheen. Mooie verduisterende gordijnen zou wel heel fijn zijn!

Loungebank – Hier zijn we ook al even aan toe een grote heerlijke luie loungebank waar we met zijn viertjes op passen. We hebben nu een bank waar we met zijn drietjes op passen dus degene die als laatste naar de woonkamer komt heeft pech en moet op de koude leren stoel zitten. Ik ren altijd als eerste naar de bank! Haha

Dit is mijn voorlopige wishlist. Natuurlijk staat er nog lang niet alles op dus ik zal jullie over een tijdje een vervolg geven op mijn lijstje. Wat staat er op jouw wishlist?

Foto geldpot via Shutterstock

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.