Couch potato gaat naar de sportschool

3 0

Deze couch potato gaat naar de sportschool

Bel de krant! Een wonder is geschied! Deze lazy ass couch potato heeft sinds jaren weer de sportschool van binnen gezien en heeft ook nog eens wat gedaan. Nee ik heb niet alleen rondgelopen ik heb echt gesport. Als in gezweet en met een rode kop naar buiten komen. Het moet niet gekker worden.

Chicken out?

Een paar weken geleden had ik vol goede moed een nieuwe sportoutfit gekocht met de bedoeling om de volgende dag naar de sportschool te gaan. Daar kwam niets van terecht, en de daarop volgende weken ook niet. Tot vorige week. Mijn smoesjes waren op en mijn man dreigde om mijn abonnement op te zeggen. Tja wat doe je dan? Chicken out of gaan met die banaan? Ik koos voor het laatste, er zat niets anders op. Ik kon er niet meer onderuit komen.

Enge apparaten

En eerlijk? Had ik het nou maar eerder gedaan want als een kip zonder kop naar de sportschool gaan en niet weten hoe de apparaten werken is helemaal niet zo erg als ik dacht. Ok ik had wel mijn man bij me die verder gevorderd is dan ik en heeft laten zien hoe ik de apparaten gebruik. Dat vond ik eigenlijk het engste, die apparaten. Ik wil gewoon geen flater slaan. En weet je, ik begin het steeds leuker te vinden. Grotendeels omdat ik merk dat mijn lichaam veranderd én omdat ik eindelijk weer een paar kilo’s kwijt ben. Ik bleef namelijk al een tijdje hangen op hetzelfde gewicht en dat is zooo frustrerend!

Sportschool

Ik ben nog lang geen gevorderde maar met kleine stapjes kom ik er wel. Ook moet ik nog even het ademhalen tijdens het sporten onder de knie krijgen, dat is niet bepaald makkelijk. Al een aantal keer kreeg ik tijdens het trainen barstende koppijn en werd ik misselijk. Dat heeft dus te maken met verkeerd ademhalen. Working on it!

Mijn doel

Mijn doel is om af te vallen, een strakker lichaam te krijgen en een betere conditie. Stiekem wil ik een mooie gespierde rug en misschien ook wel een wasbord. Ben wel benieuwd of dit mij echt zou lukken. Maar goed dat is niet mijn hoofddoel, dus laat ik maar eerst proberen om die 15 kilo eraf te krijgen. Inmiddels zijn er al 4,8 kilootjes verdwenen en dat motiveert om mezelf naar die sportschool te slepen.

Ga jij regelmatig naar de sportschool?

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.