Douchen ik hou er zo van

By 0 0

Nooit uit huis zonder te douchen

Elke ochtend voordat ik het huis uit ga om te gaan werken spring ik onder de douche. Even wakker worden en al dat slaapzweet van me af wassen. Ik ga nooit het huis uit zonder te douchen, ik weet niet… ik MOET gewoon even douchen anders voel ik me niet fijn. 

Een teil met warm water

Vroeger, heel lang geleden toen ik een jaar of 4 was hadden wij thuis nog niet de luxe van een verwarmde badkamer. Wanneer het buiten -10 or zelfs kouder was en ik moest in de ochtend de douche in dan was het al huilen voordat ik in de badkamer stond. Man wat was dat koud! En in mijn slaapkamer stonden de ijsbloemen op het raam dus ik vermoed wel dat je je kan inbeelden hoe koud dat was. Dus mijn moeder vulde in de ochtend een teil met warm water, plaatste deze voor de gaskachel in de woonkamer en zo kreeg ik in de ochtenden mijn opfrisbeurt. 

Douchen is mijn favoriet

Tegenwoordig zijn we verwend. De huizen zijn beter geïsoleerd, en in elke kamer is het in de winter lekker warm bij ons. De badkamer ook gelukkig. Wij hebben een ligbad en douche maar de keren dat ik in dit huis in bad ben geweest kan ik op twee handen tellen. Douchen is echt mijn favoriet. Lekker warm en een fijne straal. Eigenlijk zou ik wel regendouche willen hebben, die staat echt nog op mijn wishlist. 

Warme regenbui

Douchen is voor mij ontspannend en met zo’n regendouche lijkt het net of je onder een warme regenbui staat. Het helpt ook nog eens tegen stress. Heerlijk na een drukke werkdag of een zware nacht. Maar goed eerst moet ik dan achterhalen of onze cv-ketel geschikt is voor een regendouche aangezien deze veel water produceert. Mocht de ketel geschikt zijn dan zal een regendouche kopen bij megadumptiel.nl geen probleem zijn. Genoeg keuze en betaalbare opties. Ik ga het eens uitzoeken en laat het weten als het me is gelukt. 

Hou jij ook zo van een heerlijke warme douche? 

 

Uitgelichte stockfoto van Janis Smits

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.