Valentijnsdag, maak het eens ondeugend en spannend

0 0

Een kaart naar mijn crush sturen op Valentijnsdag

Nog een paar dagen dan is het weer Valentijnsdag. Vroeger kocht ik nog weleens een kaart en als ik het echt durfde stuurde ik deze op naar degene op wie ik een crush had. Maar dan praten we echt over jaren geleden. Tegenwoordig gaat Valentijnsdag hier voorbij als een doodgewone dag, wij doen er niet aan mee. Stiekem toch wel een beetje jammer, het is toch wel fijn als je weer eens een keer in de watten wordt gelegd. Ontbijt op bed, mooie rozen, lekkere chocola… Of je kan er natuurlijk ook een spannender dagje, avond of nacht van maken. Mits je durft! 

Spannende en ondeugende Valentijnsdag?

Boek een hotelletje

Wat is er leuker om Valentijnsdag samen door te brengen in een heerlijk hotel. Kies dan wel voor een hotel waar je kunt zwemmen of een uurtje de sauna in kunt gaan. En daarna genieten van elkaar in het heerlijke bed op jullie hotelkamer. 

Spanning opbouwen met sexy lingerie

Een vrouw voelt zich vaak sexy in mooie lingerie, koop een mooi setje om je partner te laten zwichten voor je. En een beetje pikant mag natuurlijk, doe eens een keer gek. Ik weet zeker dat jullie beiden gaan genieten. 

Ondeugend zijn mag!

Ja dames dit mag echt! Laat jezelf eens gaan, dat durf je toch wel? Dit kan zonder attributen maar zeker ook met. Durf jij speeltjes te gebruiken samen met je partner? Denk eens aan een Womanizer of ben je iets wilder gewend kijk dan eens voor een tepelklem bij Easytoys.nl. 

Niet meteen schrikken bij het woord tepelklem. Een tepelklem is een klem die door zowel mannen als vrouwen word gebruikt. Het is een speeltje dat je bevestigd op de tepels om zo pijn te creëren door de bloedstroom van de tepels door middel van druk te beperken. Vind je dit niets dan kun je natuurlijk ook kiezen voor minder heftige speeltjes. Niet dat ik van pijn hou, maar een klein beetje mag wel. Daar ben ik heel eerlijk over. En ik ben sowieso voorstander van speeltjes! 

Natuurlijk kun je ook gewoon thuis een spannende Valentijnsdag hebben. Maar zelf vind ik in een andere omgeving net even iets uitdagender. 

Durf jij ondeugend te zijn met jouw partner? 

Uitgelichte stockfoto van unverdorben jr.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.