World letter writing day

0 0

World letter writing day

Vandaag is het alweer 1 september, men wat vliegt de tijd! 1 september de dag van “ World letter writing day”. 

World Letter Writing Day is a day that people from all around the world will pick up a pen or pencil & write a letter…it’s that simple!

World letter writing day is bedacht door Richard Simpkin als eerbetoon aan de vreugde en opwinding die hij voelde wanneer hij een handgeschreven brief in zijn brievenbus ontving. Meer over deze dag lees je op world letter writing day.

Ook ik doe mee

Ook ik pak mijn pen op en doe mee aan deze dag. Voor deze speciale dag kreeg ik via Viking een heel speciaal pakket opgestuurd met geweldige spullen om de mooiste brief te kunnen schrijven. Naar wie schrijf ik dan een brief? Ook hier heeft Viking voor gezorgd. Mijn penpall is Emily, ook een blogger, uit Engeland. En vandaag ga ik mijn eerste brief aan haar schrijven. Waarschijnlijk niet in 1 keer helemaal goed want ik schrijf notabene nooit in het Engels. Maar ik denk dat dat vast goed zal komen. Daarover vertel ik over een tijdje meer wanneer ik ook een brief van mijn penpall heb ontvangen.

Dit kreeg ik van Viking

world letter writing day

Ik was er echt een beetje stil van toen ik het pakket ontving. Echt prachtige spullen, briefpapier met mijn logo, een stempeldoos en stempelkussen, een kalligrafie set en een verzegelset. Echt zo tof! Nogmaals bedankt Viking!
 

Schrijf jij weleens een brief met de hand?

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.