Outfit scoren voor mijn eerste festival dit jaar

4 0

Eerste festival dit jaar

Dat het lente is weten we allemaal en dat het buiten best nog koud is zal ook niemand zijn ontgaan. April doet echt wat hij wil… Helaas heb ik geen toverstaf en zullen we het nog even met deze temperaturen moeten doen, maar gelukkig kan ik mezelf troosten door lekker te shoppen voor nieuwe kleding. Ik moet namelijk wel goed voorbereid zijn voor het echte lentezonnetje en ik moet een outfit scoren voor mijn eerste festival dit jaar.

Spijkerjasjes

Over een paar weken ga ik naar een festival in Rotterdam, en er zullen er vast nog wel meer volgen dit jaar dus ik ben op zoek naar 1 of 2 leuke spijkerjasjes. Jaren geleden heb ik er eentje gehad en eigenlijk best zonde dat ik die heb weggedaan want dat jasje had ik makkelijk nu ook weer kunnen dragen. Balen maar wel weer een goed excuus om lekker te shoppen. Niet dat mijn man het daar mee eens is want die vind toch altijd dat het genoeg is en dat ik geen nieuwe kleding nodig heb. Ach die wind ik zo om mijn vinger wanneer ik hem verwen met wat leuke korte mouw t-shirts. Dan is hij weer even stil en kan ik gewoon lekker mijn gang gaan.

Dan ben ik er helemaal klaar voor

Het ligt er een beetje aan wat voor weer het zal worden in mei maar meestal draag ik gewoon een spijkerbroek met sneakers naar een festival, lekker makkelijk. Of het moet heel erg warm zijn dan hebben slippertjes mijn voorkeur met een leuke korte broek. Die heb ik nog wel in de kast liggen maar ik heb wel nieuwe shirts en bloesjes nodig. Ik hou niet zo van strakke bovenkleding, het moet wel lekker losjes zitten. Dan voel ik mij het meest op mijn gemak. En als ik er dan nog een leuk tasje bij vind waar mijn telefoon, make up en geld in past dan ben ik er helemaal klaar voor.

Ik heb echt zoveel zin in het festivalseizoen! Ga jij weleens naar een festival? Wat draag je dan het liefst?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Foto via Shutterstock

4 Comments
 • marije
  april 24, 2017

  Ik vind een maxi dress of een maxi skirt met een topje en een spijkerjasje ideaal voor een festival.

 • Jacqueline
  april 24, 2017

  Ik heb ook wel weer zin in de festivals! Ik draag dan gewoon wat ik altijd draag: een jurkje.
  Jacqueline onlangs geplaatst…Ifuse operatie: wel of niet doen?My Profile

 • Cassandra
  april 24, 2017

  voor Leia was ik echt een festival junkie. Zelfs in mijn zwangerschap (eerste 8 weken) heb ik nog een festival bezocht. De tickets had ik al maanden in huis en in de begin fase kan het nog. Nu heb ik moeite met oppas vinden (familie woont allemaal ver)
  Cassandra onlangs geplaatst…Hummel sneakers voor stoere jongens!My Profile

 • Vlijtig Liesje
  april 25, 2017

  Ik ben er nog nooit geweest. Maar ik hoor steeds meer mensen die daar erg van genieten!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Is het oké om eenvoudig te leven?My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.