Mijn wishlist voor in de keuken

1 0

Afgelopen zomer hebben we een poging gewaagd om onze keuken een grote opknapbeurt te geven. Een poging ja want het is niet helemaal gelukt. De muren hebben wel een fris kleurtje gekregen, en het dressoir is van bruin naar wit gegaan. Dan blijven de eettafel, de stoelen en de keukenkastjes over. Waar we dus niets meer mee hebben gedaan. Staat nog wel op de planning hoor daar niet van, maar na die helse klus om het dressoir te ontvetten, te gronden en te verven en dat er dan alsnog gele vlekken door de verf heen kwamen had ik het even helemaal gehad. Uiteindelijk is het wel goed gekomen met het dressoir maar ik ben er inmiddels over uit dat ik voor de eettafel andere verf ga gebruiken. Het zekere voor het onzekere.

Naast dat we nog een aantal dingen moeten verven zijn er nog wat dingen die op mijn wishlist staan die ik graag voor in de keuken wil hebben. Wat dingen voor aan de muur, een nieuwe afvalemmer en dat soort dingen.

Wishlist voor in de keuken

 • Planken voor aan de muur
 • Grote klok
 • Trolley
 • Nieuwe eetstoelen
 • Afzuigkap
 • Nieuw bestek
 • Nieuw servies
 • Nieuwe afvalemmer

De planken voor aan de muur staan al zolang op mijn lijstje, dan kan ik daar de kruidenplantjes op zetten en wat voorraadpotten. Omdat we het merendeels van de dag in de keuken doorbrengen wil ik graag die grote klok aan de muur, altijd handig. De trolley wil ik graag vullen met kruidenpotjes en de voorraad uien en tomaten. Over de nieuwe eetstoelen zijn mijn man en ik het nog niet eens. Hij vindt dat deze nog wel even meekunnen en ik natuurlijk niet. De kleur past dan totaal niet meer bij de eettafel wanneer deze eenmaal geverfd is. Nieuw bestek en servies, je herkent het vast zelf wel dat er nog weleens iets breekt of verdwijnt. Hier gebeurd dat in ieder geval regelmatig. En ja een nieuwe frisse afvalemmer mag natuurlijk ook niet ontbreken. Graag in een pastelkleurtje, die past dan mooi bij ons nieuwe mint kleurige Senseo apparaat.

Laat ik maar eerst eens aanstalten maken met het afmaken van de verfklusjes en dan ga ik mijn man lief aankijken om mijn wishlist voor in de keuken af te vinken.

Maak jij weleens een wishlist?

1 Comment
 • Astrid
  november 19, 2017

  Wat vervelend dat het zo’n klus was om het dressoir te verven maar fijn dat het uiteindelijk goed kwam. Succes met de rest!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.