Wel of geen rolgordijn, help!

0 0

Geen rolgordijn, vitrage of gordijnen

Wij hebben in de keuken een heel groot raam. Ik denk breder dan 3 meter en hoger dan 4 meter. It’s huge! Inmiddels wonen we hier nu 3 jaar en nog steeds hebben we niets voor dat reuze raam hangen.  Geen rolgordijn, vitrage of gordijnen. Het is niet echt storend, we hebben ook geen inkijk en in de zomer hebben we ook geen last van de zon die naar binnen schijnt maar toch blijf ik het kaal vinden. Dat gedeelte heeft totaal geen sfeer, snap je wat ik bedoel? Gewoon geen gezelligheid.

Rolgordijn op maat

Na 3 jaar zijn we het er nog steeds niet over eens of we het zo open moeten laten of dat we vitrage op maat moeten laten maken of een rolgordijn op maat. Beiden is best een grote uitgave. Op internet heb ik al wat rondgekeken en heb wat inspiratie opgedaan en ik kom toch steeds uit op een rolgordijn. Dat ziet er toch het mooiste uit en past meer bij onze stijl. Maar nog steeds vind ik het moeilijk om de knoop echt door te hakken.

Help a girl out!

Ik bedoel zo’n groot rolgordijn is moeilijk te reinigen, dat is wel een reden wat me tegen houdt. Gordijnen was je zelf of breng je naar de stomerij. Pfff moeilijk, moeilijk! Heeft iemand van jullie tips zodat ik de knoop kan doorhakken? Help a girl out!

Afbeelding via Inhuisplazanl

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.