Verwarmingsbuis kapot, chillen in bed

0 0

Verwarmingsbuis gesprongen

Dat wij tegenwoordig allemaal maar verwend zijn werd me de afgelopen anderhalve week nog eens even heel erg duidelijk. Mijn man probeerde laatst de verwarming bij te vullen maar dat ging even goed mis. De verwarmingsbuis in de badkamer sprong en al het water spoot eruit. Dat was dus op de vrijdag vóór oud en nieuw. Monteur gebeld en die kon ons dus die dag niet meer helpen. Het enige wat hij kon doen was de verwarmingsbuis afdoppen zodat we wel warm water zouden hebben maar dan hadden we geen verwarming in huis. Oooookeeeee?! Ik raakte al lichtelijk in paniek, whut? Geen verwarming, hartje winter?? Hoe dan?

In bed liggen onder het dekbed

Natuurlijk kan je je kleden op de kou, ja duhhhh als je naar buiten gaat maar binnen? Dat is wel even andere koek als je al jaren verwend bent met centrale verwarming. Ohwell er zat niks anders op dan dikke truien aan in huis. We kregen twee mini straalkacheltjes te leen met de mededeling, u hoort nog van ons wanneer we het komen repareren. Ok, het weekend en oud en nieuw ging voorbij en zo ook heel wat uurtjes met dikke truien of in bed liggen onder het dekbed. Netflix was mijn grote vriend, more than ever! Je raadt het vast al, we hoorden niets, helemaal niets. Uiteindelijk zelf maar gebeld en er werd ons doodleuk verteld dat ze pas de volgende week een plekje hadden om alles te repareren. Dat was dus gisteren! En de afgelopen dagen waren freezing cold gek! But hey we survived…

Verwarmingsbuis doorgeroest

Uiteindelijk bleek dat de verwarmingsbuis doorgeroest was en ook de radiator was niet helemaal top meer in de badkamer dus die hebben ze ook maar meteen vervangen. Ik zie dat maar als een goedmakertje. Pfff hoelang kan je mensen in de kou laten zitten. Maar goed het is weer gemaakt, we zitten weer lekker warm. Alleen het lekker warm in bed liggen onder het dekbed en verveling was niet goed voor mijn portemonnee. Vooral nu het overal sale is, voor mijn dochter shopte ik bij Tommy Hillfiger en Jayno.nl wat leuke items die ik binnenkort nog wel even zal laten zien.

Oh enne… Ja ik ben weer terug! Back to blogging!

Foto open haard via Shutterstock

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.