Netflix, Homeland en dikke griep

0 0

De schuld van Netflix

Hey mevrouw Save the Mama, vertelde je laatst niet dat je weer back to blogging was? Uhm ja ik moet toegeven dat ik dat inderdaad gezegd heb. Maar wat heb je dan uitgevreten in plaats van bloggen? Nou first off all wil ik alvast even melden dat het geen geldig excuus is wat ik zometeen ga vertellen, ok… het tweede gedeelte misschien wel maar goed dat mag jij beslissen. Het is allemaal de schuld van Netflix als je het mij vraagt.

Damn you Netflix

Ik heb periodes dat ik of veel boeken achter elkaar lees of periodes dat ik series kijk op Netflix. Heeeeeel veel series de laatste tijd. Damn you Netflix! Binnenkort vertel ik in een blogje over welke series dat allemaal geweest zijn maar voor nu ben ik de laatste weken afwezig geweest op mijn blog door de serie Homeland. Yes i know i’m late! Een heleboel mensen hadden me allang gezegd dat ik die serie echt moest kijken maar ik wilde er maar niet aan. Ik dacht echt dat het niets voor mij was. Boy was i wrong! Shit zeg! Deze serie heeft me zwaar in de greep en hij laat me niet los. Op Netflix staan er 6 seizoenen en ik ben nu halverwege seizoen 4. Toevallig las ik vandaag dat in maart seizoen 7 te zien is op NPO 3, hoe cool is dat?! Ik hoef dus niet lang te wachten wanneer ik seizoen 6 op Netflix heb uitgekeken.
Anyway ik schaam me dus wel een beetje dat ik series kijken boven het bloggen verkies. Maar het is zoooo’n spannende serie joh. Ik vertel je snel wat ik er nog meer van vindt.

Blogweekendje in de soep

En dan heb je voor jezelf een blogweekendje ingepland en dan krijg je griep! Ik zweer je ik dacht echt dat deze helse griep mij zou overslaan. Maar mijn man had al gezegd, niemand wordt door deze overgeslagen. En ja hoor, ook ik ben de Sjaak. Ik wil niet zielig doen, of nou weet je… Ja dat wil ik wel! Want zo voel ik me ook echt net als de rest van Nederland die deze freaking griep heeft. Ik heb weleens een griepje gehad maar deze schakelt je echt helemaal uit. Koorts, koude koorts, rillingen, verstopte neus, oorpijn, spierpijn, slappe benen, hoesten en pijnlijke longen van het hoesten. Man wat zit ik er doorheen. En dat je dan ineens een rare droom hebt over een menstruatie cup, die ik nog nooit geprobeerd heb en je de volgende dag ook nog eens je periode hebt. Dus ja ik voel me nu net een vaatdoek. Geeft niet, komt allemaal goed er zijn ergere dingen in de wereld en jullie zijn weer even op de hoogte!

Heb jij deze geweldige griep al gehad?

Foto Netflix via Shutterstock

0 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.