Wereldkaart op canvas, mooie toevoeging in de keuken

0 0

Wereldkaart op canvas

We waren al een hele tijd op zoek naar een mooi groot schilderij voor de grote kale witte muur in onze keuken. Maar steeds als we iets zagen was het hem toch net niet. Te klein, verkeerde kleur of te duur. Heel toevallig kreeg ik een mailtje binnen of ik een mooie wereldkaart op canvas wilde uitzoeken en reviewen. Dit verzoek kwam als geroepen! Natuurlijk wilde ik dat want dat zou een perfecte toevoeging zijn in onze keuken voor op die grote kale witte muur. Eindelijk wat gezelligheid aan de muur.

Zoveel keus

Ik ben er eens even goed voor gaan zitten om een perfecte wereldkaart op canvas uit te zoeken die perfect in onze keuken zou passen. Makkelijk was het niet want er is zoveel keus, zoveel toffe wereldkaarten op mijn beeldscherm. Uiteindelijk na lang twijfelen toch de knoop doorgehakt en mijn keuze gemaakt. Yep dat zou hem worden. Een vintage stoffen wereldkaart, zwart met wit op canvas. De maat die ik heb gekozen is 100cm hoog en 150cm breed. Echt een perfecte afmeting en de juiste kleuren om met de rest van de keuken te matchen.

Wereldkaart op canvas webshop

Een foto op canvas is een foto op schildersdoek. De foto wordt geprint op het doek en gespannen op een houten frame dat gemaakt is van spielatten. Door het doek te spannen ontstaat een soort fotoschilderij. De foto loopt door op de 2 centimeter dikke zijkanten. Om je canvas nog mooier uit te laten komen bieden ze ook mooie baklijsten aan in blank hout, wit of zwart. En je kunt kiezen uit meer dan 90+ verschillende designs die je niet overal tegen zult komen. Bestel bij de Wereldkaart op canvas webshop ook een handig ophangsysteem en prikvlaggetjes. Super leuk om al je bezochte vakantie locaties te markeren op de canvas! 

Perfecte achtergrond voor selfies

Ik ben erg blij met mijn mooie canvas. De keuken toont meteen meer sfeer. En volgens mijn dochters en hun vriendinnen de perfecte achtergrond voor selfies! Foto’s van hoe de canvas in de keuken hangt volgen snel. Ik heb laatst een Chromebook gekocht en moet nog even uitvogelen hoe ik foto’s van mijn camera erop krijg.

Maar goed, nu mijn keukenmuur gevuld is ga ik eens op zoek naar een gave tuinposter. Aangezien er heel wat mooie zomerdagen in aantocht zijn en de schutting nog kaal en leeg is wordt het ook hiervoor de hoogste tijd om in de tuin wat meer gezelligheid te fiksen.

Heb jij een canvas of meerdere in huis hangen? 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.