Sneakers freak, i’m guilty!

0 0

De eerste sneaker ooit

De eerste sneaker ooit werd gedragen in de 18e eeuw! Een schoen met rubberen zool, that’s it meer niet. Het schijnt dat een politieagent het spuugzat was dat dieven en ander uitschot hem van ver aan hoorde komen op zijn lompe, zware politieschoenen die nogal veel kabaal maakten. Hij ontworp een schoen met een rubberen zool. Hij noemde ze sneakers wat komt van ‘to sneak’. Met deze sneaker kreeg hij het eindelijk voor elkaar om zonder al teveel kabaal het uitschot te besluipen, op te pakken en achter slot en grendel te zetten.

Sneaker freak!

Yes i’m a sneaker freak! Van jongs af aan loop ik al op comfortabele gympies. Laarzen of high heels zie je mij zelden in, die draag ik alleen naar special occasions. Zelfs naar mijn werk draag ik 99% van de tijd sneakers. Zo fijn dat dat kan! Vroeger kocht ik elke maand wel twee paar tegelijk, helaas is die gouden tijd voorbij maar nog steeds koop ik eens in de zoveel tijd nieuwe sneakers.

Dames sneakers

Gelukkig leven we in een tijd waar ook vrouwen genoeg keuze hebben uit volop dames sneakers. Draag ze onder een jeans, een jurkje of zelfs een pantalon het kan allemaal niets is te gek. Ik denk dat we samen met mijn man, dochters en ik hooguit wel meer dan dertig paar sneakers in huis hebben. Daar kan natuurlijk nog veel meer bij, want ik heb er een paar op mijn wensenlijstje staan en ik laat je ze gewoon even zien.

sneakers

I want them all! Ze zijn over het merendeels allemaal zwart, maar dat maakt niet uit want de donkere maanden komen eraan. En wit wordt zo snel vuil. Ik kan eigenlijk niet kiezen welke ik als eerste moet kopen. Welke vindt jij het leukst?

Ik ben nu ook wel benieuwd geworden of jij ook zo’n sneaker freak bent? Tell me 🙂

Uitgelichtte sneakers foto via Shutterstock

Bewaren

0 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.