De leukste badpakken en bikini’s voor jouw dochter

4 0

Badpakken en bikini’s shoppen

Over een paar maandjes is het zomer! Wat gaat de tijd snel en wat heb ik er veel zin in. Lekker naar het strand, het zwembad of toch maar op vakantie? Wij zijn er nog niet helemaal over uit. Maar wat we ook beslissen, we gaan in ieder geval heel veel zwemmen en mama gaat lekker bruinbakken. Dat is een ding wat zeker is. Een goed excuus om te shoppen want wij hebben nieuwe badpakken en bikini’s nodig. Wist je trouwens dat de bikini vernoemd is naar een eiland waar toentertijd een atoombom test had plaats gevonden? De bikini moest inslaan als een anatomische bom.

Relaxed vanaf de bank

Omdat mijn dochter dagelijks uit haar kleding groeit, tenminste daar lijkt het momenteel op, past ze zeker weten niet meer in haar bikini van vorig jaar. Hoogste tijd om eens lekker te shoppen! Gewoon lekker relaxed vanaf de bank online geld uitgeven. Niet dat mijn portemonnee daar blij van zal worden maar zo af en toe mag het wel toch?

Snikhete winkel

De afgelopen jaren shopte ik voor mijzelf mijn tankini’s bij bonprix. Dus waarom dit keer ook niet voor mijn jongste dochter? Samen met mama achter de laptop de leukste badpakken en bikini’s uitzoeken en geen gedoe met lange rijen bij de kassa of overvolle pashokjes in een snikhete winkel. Welke bikini ze zal kiezen zal mij benieuwen, ze heeft natuurlijk al helemaal haar eigen smaak en die smaak is vaak anders dan de mijne.

Ik heb de leukste badpakken en bikini’s voor je op een rijtje gezet. Ook voor de wat kleinere dametjes dus misschien zit er ook wel iets leuks voor jouw dochter tussen.

De leukste badpakken en bikini’s

Badpakken en bikini's

Bovenstaande is een set van 2 bikini’s. Hiermee kun je lekker afwisselen. De ene dag het roze topje met roze broekje de andere dag het roze topje met het zwart witte broekje.

Badpakken en bikini's

Het Hello kitty badpak krijg ik mijn dochter niet meer in maar jij misschien jouw dochter wel.

 

Badpakken en bikini's

Hoe schattig Anna en Elsa!

Badpakken en bikini's

Badpakken en bikini's

Ik vind ze allemaal even leuk! Nu zijn ze niet allemaal geschikt voor mijn dochter, sommige vind ze natuurlijk kinderachtig. Maar ze zijn te leuk om niet even te delen. Welke vind jij het leukst?

Shop jij liever online of ga je liever de stad in? 

Bewaren

4 Comments
 • Sylvia
  april 14, 2017

  Mijn dochtertje is bijna 2,5 dus die zal het badpak van hello kitty wel heel graag willen hebben daarnaast vind ik de geruite rozenbikini wel heel erg leuk!

 • Lisette
  april 14, 2017

  Leuke items heb je uitgekozen. Badkleding vind ik wel prettig om online te bestellen. Dat vind ik prettig met op het gemak thuis passen. Voor mijn kinderen koop ik het bij voorkeur liever in de winkel. De roze met geruiten bikini vind ik trouwens erg schattig!
  Lisette onlangs geplaatst…Wat te doen met Pasen? Activiteiten 2017.My Profile

 • Vlijtig Liesje
  april 14, 2017

  Het wisselt. Online heb ik meer keuze, maar soms wil je iets ook echt wel graag passen.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Over schuttingen en zoMy Profile

 • Els
  april 14, 2017

  Dat ik geen kinderen heb, maar wat zijn ze leuk :-).Voor mijzelf shop ik in de stad maar zeker ook graag online.
  Els onlangs geplaatst…Kleuren voor volwassenen: Mijn geheime tuinMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.