De leukste cadeau’s voor plantenliefhebbers

By 0 0

Op zoek naar de leukste cadeau’s voor plantenliefhebbers

Nog maar eventjes en dan is het weer december, tijd voor Sinterklaas en Kerst. Dit jaar lijkt wel voorbij gevlogen ondanks het vervelende Coronavirus. Het is nog afwachten wat de maatregelen tijdens de feestdagen zullen zijn betreft het aantal gasten wat je mag ontvangen thuis. Maar ook al kunnen we de feestdagen misschien niet vieren zoals we gewend zijn kunnen we er wel met elkaar voor zorgen om de geliefde mensen in je leven te verassen met cadeautjes. Aangezien ik zussen en nichtjes heb die helemaal into de plantenhype zijn kwam ik op het idee om cadeautjes uit te zoeken die ze voor hun plantenhobby kunnen gebruiken of toffe hebbedingetjes met het plantenthema. Ik ben eens op zoek gegaan naar de leukste cadeau’s voor plantenliefhebbers.

8 x de leukste cadeau’s voor plantenliefhebbers

Zelf waterende bloempot met een schattige eekhoorn in zijn holletje. De pot vul je aan de zijkant met een gieter of een flesje. Het water loopt langzaam weg naar wens van de plant. Zit er genoeg water in de pot dan zie je het eekhoorntje zitten, naarmate het water minder word verdwijnt het eekhoorntje steeds verder in zijn potje. Te koop in bruin en wit. Klik op de foto’s om naar de webshop te gaan.

 

de leukste cadeau's voor plantenliefhebbers


Pennenbakje én bloempot tegelijk
. Leuk om aan iemand te geven die een kantoorbaan heeft of vanuit huis werkt. Met deze eye catcher is de werkplek meteen een beetje vrolijker. Het pennenbakje is gemaakt van cement en verkrijgbaar in twee verschillende maten. Leuk om mini plantjes in te doen.

Pennenbakje en bloempot

Bloempot boekensteun
. Hoe geweldig is dit? Dit is wel iets wat ik zelf zou willen hebben. Twee hobby’s van mij samengevoegd en ik zal vast niet de enige zijn. Planten en boeken! Deze boekensteun bestaat uit twee halve potten die op hun plek blijven staan door middel van een metalen L-plaat. De potten kun je uiteraard zelf vullen met je favoriete plant.

Boekensteun bloempot

Bewateringskristal. Je plant zit nooit meer zonder water met dit bewateringskristal gemaakt van handgeblazen glas. Mits je hem natuurlijk wel op tijd vult, want dan bewatert hij je plant voor ongeveer 3 á 4 dagen. En ook nog eens makkelijk te vullen waarna je hem in de aarde van je plant steekt.

de leukste cadeau's voor een plantenliefhebber

Een simpele gieter is zo saai. Deze gieter in de vorm van een kat is veel leuker. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en ook nog eens leuk als eye catcher.

gieter in de vorm van een kat

Bewaterings ufo. Ook deze vul je met water en steek je in de aarde van de plant, gedurende 3 á 4 dagen hoef je dus niet naar de plant om te kijken.

de leukste cadeau's voor een plantenliefhebber

Deze astronautbloempot past perfect bij de bewaterings ufo. Mocht je iemand of jezelf goed willen verwennen, koop ze allebei! Echt te leuk! Verkrijgbaar in het zilver en wit en verschillende maten.

de leukste cadeau's voor plantenliefhebbers

Dit is wel echt mijn humor, een bloempot in de vorm van een borst met tepel. Geweldige toevoeging aan je interieur dus.

De leukste cadeau's voor plantenliefhebbers

Wat denk je? Zit er iets voor je tussen of voor andere plantenliefhebbers? Ik ben benieuwd welke jij het leukste vind!

 

Deze blogpost bevat affiliatelinks, mocht je een aankopen doen via één van deze links dan ontvang ik hiervoor commissie. Dit kost jou uiteraard niets extra’s maar je helpt mij wel om mijn blog te onderhouden en verbeteren. Alvast bedankt.

De leukste cadeau’s voor plantenliefhebbers

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.