Outfit of the day met Zenaida

By 12 0

Mini outfit of the day shoot

Nou ik heb het voor elkaar hoor, een mini outfit  of the day shoot met een van mijn dochters. Nou ja outfit shoot… Dat klinkt ook weer zo professioneel en dat ben ik dus niet met foto’s shooten. Ik zou het wel graag willen hoor, maar dat is een ander verhaal. Hoe ik mijn dochter Zenaida zo ver kreeg? Ik vermoed dat ze in een goede bui was en ze heeft laatst nieuwe sneakers gekregen waar ze apetrots op is dus ik denk dat ze deze gewoon aan jullie wilde showen.

Outfit of the day

Afgelopen zaterdag was het een prima dag om even wat foto’s te schieten. Het zonnetje scheen dus ik pakte meteen mijn kans toen Zenaida eindelijk ja zei dat ze een outfit shoot wilde doen. Ik heb het maar dicht bij huis gehouden, want anders had ik mijn kans verpest aangezien er een vriendje zat te wachten om samen Pokémons te gaan zoeken….dus het moest ook nog eens snel. De foto’s maakten we in de poort achter ons huis. Kijken jullie mee naar Zenaida’s outfit of the day?

outfit of the day

Niet alleen voor mij is dit een nieuw iets maar ook voor Zenaida, dus ze moest even inkomen wat betreft de poses. Ook heeft ze al een eigen style waar ik het niet altijd mee eens ben maar ja het dametje is al bijna 11 dus ga er maar eens tegen in. Het shirt wat ze aan heeft, heeft ze zelf uitgezocht op Aliexpress. Volgens mij duurde het 2 weken voordat ze het binnen had. Voor € 4,77 is het best redelijke kwaliteit alleen de kleur van de opdruk verschilde wel wat met die we op de foto hadden gezien, maar voor die prijs is dat niet zo’n probleem.

outfit of the day

Oke hier had ik een klein meningsverschil met Zenaida. Ze droeg namelijk blauwe sokken en ze weigerde om de sokken even wat verder in haar schoenen te stoppen zodat het allemaal wat beter paste. Ok dan niet Zenai! LOL. De broek die ze hier aan heeft is van H&M. Volgens mij zo rond de 20 euro. En ja haar steelo is momenteel broekspijpen een paar keer oprollen.

outfit of the day

outfit of the day

En nu komen ze hoor, de schoenen en de reden dus waarom ze nu ineens wel op de foto wilde voor mijn blog.

outfit of the day

Felroze met neon veters. Nike air max 2016… Ze heeft wel smaak van schoenen hoor, ik vind ze ook heel tof. We kochten ze bij de The Athlete’s Foot Store en waren afgeprijsd van ik dacht € 139,99 naar 99,99. Ja ik weet het, het is heel veel geld, maar dat krijg je he met kids die ouder worden.

Stoere pose

In de poort stond een Albert Heijn winkelwagentje in de poort, de buren hadden net boodschappen gedaan en het wagentje nog niet terug naar de winkel gebracht dus Zenaida kwam op het idee om er wel even in te gaan zitten voor de foto met natuurlijk een stoere pose.

outfit of the day

Ik heb nog heel wat te oefenen met foto’s maken maar toch vind ik ze redelijk gelukt. Mocht jij nog tips hebben hoe ik betere foto’s kan maken hoor ik ze natuurlijk graag.

Hoe vind jij haar schoenen? Laat je in een comment een reactie voor Zenaida achter?

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

12 Comments
 • marije
  oktober 11, 2016

  Leuk dat jullie samen een mini shoot hebben gedaan. Love de schoenen! Mijn nikes zijn ook knalroze .. hahahah

 • Nicole
  oktober 11, 2016

  Love the shoes!!
  En een tip: plaats je onderwerp (in dit geval je dochter dus) niet altijd standaard in het midden. Heb ooit een blog geschreven over compositie van kinderfoto’s.. Wellicht heb je daar iets aan!
  Nicole onlangs geplaatst…25 redenen waarom de herfst toch wel erg leuk is!My Profile

 • sammie
  oktober 11, 2016

  Gave schoenen, vind de kleur geweldig, lekker opvallend! Maar wat kijkt ze boos op de foto’s, echte puber look? 😀
  sammie onlangs geplaatst…Halloween party food!My Profile

 • Vlijtig Liesje
  oktober 11, 2016

  Ik vind haar schoenen enorm vrolijk. Ik kan me best voorstellen dat ze die mooi vindt.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Kledingstuk gemiddeld 7 keer gedragen!My Profile

 • Madeleine
  oktober 11, 2016

  Wat een superleuk artikel 🙂 Wat zijn de foto’s mooi geworden zeg! Ik vind je stijl van je dochter echt heel leuk. Ze is een pittige fotogenieke tante 🙂 Love it! Ze lijkt btw wel ouder dan 11!
  Madeleine onlangs geplaatst…Hebbedingen wishlist – oktober 2016My Profile

 • Ada roukema-lamens
  oktober 11, 2016

  Go Zenaida..leuke foto’s ..gewoon hoe je bent..lekker stoer Chickie..

 • Nesrin
  oktober 11, 2016

  Heel leuk zo een shoot. Ik haar schoenen echt te gek. Mooie dochter heb je hoor!

 • Marieke
  oktober 11, 2016

  Die schoenen zijn geweldig! <3
  En wat kijkt je dochter ontzettend vrolijk 😉
  Marieke onlangs geplaatst…Weekendoverzicht #10My Profile

 • MetMirjam
  oktober 12, 2016

  Stoere schoenen én dochter! Wat heeft ze mooi haar zeg!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Inspiratie | Peuterbed van IkeaMy Profile

 • Jacqueline
  oktober 12, 2016

  Haha, eindelijk gelukt! Leuke foto’s hoor, ik geloof niet dat ik mijn meiden zover krijg.
  De schoenen staan haar superleuk en die broekspijpen oprollen schijnt weer helemaal hip te zijn, doet mijn oudste ook.
  Jacqueline onlangs geplaatst…8 geweldige prentenboeken om interactief voor te lezenMy Profile

 • Dewi
  oktober 12, 2016

  Ohh geweldig! En lekker herkenbaar! Leuk stijltje heb je hoor Zenaida. Kijk al uit naar de volgende outfit shoot;))

 • YuSt
  oktober 12, 2016

  Leuk! En supergaaf zo je dochter met haar eigen stijl! Houden zo!
  YuSt onlangs geplaatst…ONTDEK DE GEHEIMEN VAN HET MINERAALWATER VAN SPA | SPAMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.