2 x toffe kinderkleding merken voor jongens en meisjes

0 0

Mijn twee favoriete kinderkleding merken

Ook al zijn mijn dochters uit de echte kinderkleding maten gegroeid, nog steeds kijk ik stiekem weleens naar de nieuwe collecties wanneer ik mailtjes binnenkrijg. Toen ze nog wel in de kindermaten pasten heb ik me vaak voor nieuwsbrieven ingeschreven zodat ik altijd op de hoogte bleef van nieuwe collecties en natuurlijk de sale. Ik wil graag twee van mijn favoriete kinderkleding merken met je delen, waarschijnlijk heb jij nog wel kinderen die onder de kinderkleding maten vallen. 

Name it

Name it maakt kleding voor baby’s, peuters en kleuters, de geen kleuters meer en tieners tot en met 16 jaar. Mijn jongste dochter is 13 maar helaas vind ze de kleding die mama uitzoekt niet leuk meer. Helaas ja want Name it heeft echt geweldige kleding voor tieners. Betaalbare kleding met een knipoog naar de volwassen modewereld wat dit merk juist zo leuk maakt. Zojuist keek ik weer even online en ik werd meteen weer verliefd. Leuke broeken en shirts en ook nog eens sale! Misschien zit er voor jou kinderen wel iets tussen. T-shirts, hoodie’s, jeans, jassen, jurkjes, echt alles en erg fashionable. Dat willen die guys and dolls tegenwoordig allemaal toch?!

Quapi

Quapi afgeleid van het Spaanse guapo, quapa of quapito wat ‘knapperd’ betekent. Een Nederlands kinderkleding merk voor jongens en meisjes vanaf 0 tot en met 12 jaar. Uit dit merk zijn mijn meiden écht gegroeid, ook mijn jongste. Waren ze nog maar klein want die hippe jurkjes en stoere van jeans van Quapi zijn too die for. Maar ook de rokjes, sweaters en jassen wil jij ook hebben. Dat weet ik zeker! 

Op eigen risico

Misschien kon je deze kinderkleding merken al, maar ik vond het mijn plicht om het toch even te delen voor degenen die ze nog niet kennen. Niet mij de schuld geven als je op eigen risico vandaag nog lekker online gaat shoppen hihi…

Kende jij deze merken al? 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.