Badpak of tankini? Ik heb zin om naar het strand te gaan

1 0

Op zoek naar een nieuw badpak of tankini

Terwijl ik aan het nadenken was over hoe ik mijn blogpost over strandmode zou beginnen, schoot er ineens een liedje in mijn hoofd en natuurlijk krijg ik het er nu niet meer uit. “Hee ga je mee, naar Zandvoort aan de zee?”. Ken jij het ook nog? Zo niet dan ben je nog niet zo oud als dat ik ben, en dat is oud…. HAHA. Maarre laten we het daar maar niet over hebben, dat is een heel ander verhaal want ik ben gewoon op zoek naar een nieuw badpak of tankini. 

Tijgervelletje

Ik ben geen slanke den en na twee bevallingen is mijn buik een loshangend tijgervelletje geworden. Ja sorry maar ik weet niet hoe ik het anders moet verwoorden. Een bikini is dus niets voor mij want dan voel ik me zoooo niet op mijn gemak. Doe mij maar een badpak of tankini dat verstopt de boel een beetje. 

Uit mijn schulp komen

Omdat ik best onzeker over mijn lichaam ben ga ik het liefst voor zwart, want ja dat kleed af. Maar ik wil toch proberen mijn best te doen om uit mijn schulp te komen en een wat kleuriger badpak of tankini uit te kiezen. Ook al heb ik toch zwart weer tussen mijn favorieten zitten, tja… Misschien moet ik er twee kopen? Nou hier komen ze hoor…

Wat vind jij er van? ik vind ze eigenlijk allemaal leuk, pffff. Maar als ik echt moet kiezen ga ik denk ik voor de blauwe van Ondermodeshoppen.nl of de rode van Primark. Of allebei! Dat is nog een beter idee.En heb je de weersvoorspelling gezien? Voorlopig blijft het nog heerlijk strand en zwembadweer.

Wat draag jij liever? Een badpak of tankini, of een bikini?

Foto strand via Shutterstock

 

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.