Bloesjes, ik kan er geen genoeg van krijgen

0 0

Bloesjes, ik hou er zo van

Het maakt me niet uit, winter, herfst, zomer of lente… Ik heb echt een zwak voor bloesjes! Bloesjes zijn perfect te combineren met een jeans en sneakers, onder een vest of colbert of in de zomer lekker zonder jas. Je kan er alle kanten mee op en daarom is het mijn favoriete kledingstuk.

Zeurpiet

Nu zou je zeggen dat er genoeg bloesjes te vinden zijn en dat zijn ze ook wel, maar zo makkelijk gaat dat niet bij mij. Ik ben best wel een zeurpiet wanneer het op kleding kopen aankomt, dus de laatste tijd heb ik best wat moeite gehad om wat leuke bloesjes te vinden.  Alles wat ik tegenkwam was het steeds net niet. Te drukke print, teveel getailleerd, te kort, te hoog gesloten… Nee niet mijn ding. Gelukkig kwam ik na een best lange online zoektocht toch nog wat leuke tegen. 

In de zomer wijk ik heel af en toe af

Ik ben eigenlijk iemand die heel veel zwart draagt maar in de zomer is wijk ik heel af en toe af. Deze off white blouse van Esprit is helemaal mijn ding, nu heb je een beetje een idee wat mijn smaak is. Je kan de mouwen lang laten maar ook oprollen. Handig want zo kan ik hem ook in hartje zomer dragen. En wanneer het in de avond fris is kan ik hem perfect combineren met een spijkerjasje. 

Bloesjes

In de winter zie je me dus vaak in donker gekleurde bloesjes. Niet te strak, het liefst een beetje losvallend aangezien ik niet superslank ben. En het bloesje moet lang genoeg zijn zodat het een beetje over mijn billen valt. Zoiets als de foto hieronder, dit bloesje is te krijgen bij Only.

Bloesjes

Wat is jouw favoriete kledingstuk? Draag je ook vaak bloesjes? 

 

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.