5 x fashionable enkellaarsjes, ik ben verliefd!

3 0

Fashionable enkellaarsjes

Elk jaar baal ik weer dat de zomer aan zijn einde komt. En zeg eerlijk, wat voor een zomer hebben we dit jaar gehad? Naar mijn gevoel is er alleen maar regen gevallen, met bakken uit de hemel! Hopelijk hebben we volgend jaar meer geluk. Maar goed, het einde van de zomer betekent dat we weer laarzen kunnen dragen. Lange laarzen zijn niet zo mijn ding, ik ben zelf een kleine opdonder dus wanneer ik lange laarzen draag voel ik me al snel een kabouter. Nee ik ga dit jaar eens voor fashionable enkellaarsjes. Al een paar weken ben ik lekker aan het window shoppen op internet voor de perfecte enkellaarsjes die ik mijzelf cadeau ga doen. Ze zijn in ieder geval niet moeilijk te vinden, je wordt namelijk bijna doodgegooid met dames enkellaarsjes. En dat is helemaal niet erg!

Het enige nadeel is dat ik eigenlijk niet zo makkelijk kan kiezen, dus ik vermoed dat ik twee paar enkellaarsjes voor mijzelf ga kopen. Jezelf verwennen mag weleens toch? Ben je benieuwd uit welke laarsjes ik ik ga kiezen? Blijf dan gezellig even hangen!

5 x fashionable enkellaarsjes

enkellaarsjes

Verkrijgbaar bij Schuurman schoenen

Over deze twijfel ik, ik vind ze leuk maar vind ze ook weer iets hebben waarvan ik denk dat ik ze uiteindelijk toch niet zal dragen.

enkellaarsjes

Dr. Martens

Dr. Martens schoenen wil ik al zolang! Maar ik weet nog van vroeger dat ze best pijnlijk waren om te dragen en het echt wel een tijdje duurde voordat ze echt lekker zaten.

enkellaarsjes

Verkrijgbaar Schuurman schoenen

Deze zijn perfect! Sowieso voor een avondje stappen!

enkellaarsjes

Verkrijgbaar bij Sacha

Deze zijn hetzelfde als de foto hieronder en ik vind ze beiden geweldig! Dit is zo mijn smaak, maar vind het erg moeilijk kiezen of ik de bruine of de zwarte moet nemen. Help!

enkellaarsjes

Verkrijgbaar bij Sacha

Ze zijn allemaal even tof maar om nu 5 paar enkellaarsjes te kopen is ook weer overdreven. Ik heb sowieso uitgaans schoenen nodig, want binnenkort ga ik op stap met een paar vriendinnen. Maar ik heb ook wat makkelijkere schoenen nodig voor naar mijn werk. Dan zou je kunnen zeggen, dan draag je toch lekker sneakers! Ja mee eens maar dat doe ik al elke dag en ik ben toe aan verandering. Dus ik ga er nog even over nadenken.

Welke vindt jij het leukst?

Uitgelichte foto enkellaarsjes via Shutterstock

Bewaren

3 Comments
 • Jacqueline
  september 23, 2017

  De bovenste twee vind ik het leukst, van de anderen is de hak echt iets teveel van het goede voor mij.
  Jacqueline onlangs geplaatst…(Niet) zomaar een fotoshootMy Profile

 • Lodi
  september 23, 2017

  O help, ik hen al 4 paar enkel laarsjes , maar als ik deze dan zie dan word ik verliefd. Vooral die van Sacha met dat ritsje. Prachtig. Ik zag er van de week ook al een paar van Tamaris voorbij komen, die erg mooi waren. Ik heb er genoeg maar dromen mag toch he! šŸ™‚

 • Jessica
  september 24, 2017

  Die bruine van sacha heel erg gaaf. Lijken op dit van mij die ik daar vandaan heb.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.