Even de focus op andere dingen

4 0

Stil op Save the Mama

Hey, wat is het stil op Save the Mama. Ik hoor het je bijna denken. Yep het is even veel stiller dan normaal. Nee hoor er is niets ernstigs aan de hand. Meer tijd voor mezelf is wat ik momenteel nodig heb! Bloggen is best tijdrovend en daar gaan heel wat uurtjes in zitten. Ik moet zeggen dat ik het de laatste tijd ook best moeilijk vind om te combineren met mijn werk en gezin. Op mijn werk krijg ik het steeds drukker en wanneer ik thuiskom dan ben ik helemaal leeg. Geen inspiratie niks nakkes nada, er vloeit niets uit mijn worstenvingertjes.

Focus

De tijd dat de blogposts zo mijn vingers uit rolden is even voorbij. Er gaat van alles door mijn hoofd, ik wil zoveel dingen doen en er blijven zoveel dingen liggen. De focus op mijn gewicht, sporten en gezondheid, boeken lezen, bullet journallen, chillen in de zon, bloggen, meer tijd maken om gezond te koken, het huis een metamorfose geven… Maar zoveel tijd heb ik niet. En daarnaast werk ik 32 uur per week en hebben we ook het huishouden nog.

Gewoon relaxed

Ik ben het er inmiddels met mezelf over eens dat de focus op de dingen moet die echt even nodig zijn. De dingen waardoor ik weer de rust in mijn kont krijg en een ritme waar ik me fijn bij voel. Niet alles tegelijk in ieder geval want dat werkt niet. Duh! Ik ga niet stoppen met bloggen, er staan trouwens ook nog leuke samenwerkingen op de planning, maar voorlopig probeer ik twee, ik hoop drie posts per week online te plaatsen. Gewoon relaxed… Zo is voor mij een beetje de druk van de ketel en heb ik meer tijd om mijn doelen te bereiken en te doen wat ik zo graag wil.

Als eerste de focus op mijn gewicht

Sowieso richt ik als eerste de focus op mijn gewicht want die kilo’s zitten me toch wel erg dwars. Vroeger vlogen ze er vanaf maar sinds ik de 40 ben gepasseerd gaat het afvallen verdomde moeilijk en heb ik een conditie van een zak chips. Ik wil proberen om elke avond een stuk te wandelen, of de ene dag wandelen en de andere dag naar de sportschool. Ook gaan we even knallen met het huis opknappen. Een fris likje verf en dat soort dingen. En de andere dingen die ik graag wil doen ga ik met behulp van mijn bullet journal een beetje inplannen. Komt vast goed!

Foto sterke vrouw via Shutterstock

 

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.