Uitslag van het kerst blogfeestje

3 0

Ietsje later online

Ietsje later online dan de blog posts van mijn co-hosts van het blogfeestje, laten we maar zeggen beter laat dan nooit. Afgelopen weken heb ik het bizar druk gehad op mijn werk. Ik werk bij een pakketten bezorgdienst op de planning dus je snapt vast wel dat december bij ons altijd een gekkenhuis is.

Aangezien het zo druk was heb ik meer werkzaamheden gedaan dan dat ik eigenlijk hoor te doen. Ik ben wat meer achter mijn bureau vandaan gekomen en deed alleen al op mijn werk bijna dagelijks 10.000 stappen. Yep goed voor de beentjes en mijn conditie maar ik ben nu totaal uitgeblust. Vandaar dat er wat minder blogjes online zijn gekomen, en dus ook mijn uitslag van het kerst blogfeestje daarom wat later. Niet erg toch? En ook best leuk om dit op eerste kerstdag te delen.

Mijn co-hosts verdienen een ere plekje

Natuurlijk hebben mijn co-hosts ook aardig wat leuke kerst artikelen online geplaatst de afgelopen weken en laat ik je eerst mijn favorieten van hun zien. Deze dames verdienen sowieso een ere plekje!

Jankse heeft de allermooiste regenboog kerstboom waar ik stiekem een beetje jaloers op ben. Ze verteld je hoe ook jij zo’n gave regenboog boom voor elkaar kan versieren.

kerst blogfeestje

Nicole deelt een aantal leuke ideetjes voor hoe je kadootjes kan inpakken, aangezien ik geen inpak wonder ben kan ik deze ideetjes goed gebruiken.

kerst blogfeestje

Fleur kwam met een DIY voor gekleurd zoutdeeg waar je bijvoorbeeld kerstboomversieringen van kan maken of na de kerstdagen natuurlijk andere leuke hangers.

kerst blogfeestje

De favorieten van het kerst blogfeestje

Nu is het de hoogste tijd voor mijn persoonlijke favorieten van het kerst blogfeestje. In totaal zijn er 88 erg leuke links toegevoegd. Ik vertel je welke mijn favorieten waren.

Ik had dit graag zelf ook willen doen maar heb er zelf gewoonweg geen tijd voor gehad, Anne van Simple thoughts wel. Ramen versieren met krijtstift, ik vind haar creaties erg leuk geworden.

kerst blogfeestje

De DIY voor een kersttafereel in een potje van Nobody Else ga ik onthouden voor volgend jaar. Ook al zo geweldig leuk!

kerst blogfeestje

Monique deelde een aantal handige onmisbare anti-kerststress tips. Ga jij ze ook onthouden voor volgend jaar?

kerst blogfeestje

Dit waren dus mijn favorieten van ons kerst blogfeestje van 2016, welke waren jouw favoriet?

Merry Christmas

Voor nu ga ik jullie super fijne kerstdagen toewensen, met veel liefde en gezelligheid. Lach, geniet en knuffel de mensen die je lief vindt. Eet smakelijk en wij zien jullie graag terug in 2017 op onze komende blogfeestjes!

Uitgelichte foto met kerstbal via shutterstock.

 

 

Bewaren

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.