Mijn doelen voor de maand September

24 0

Oh dat komt wel goed

Het is alweer september, de tijd vliegt voorbij… Zoveel willen doen en zo weinig tijd! Er zijn nog heel wat dingen wat ik graag zou willen doen en voor elkaar zou willen krijgen, maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en denk oh dat komt wel goed. Ik wil het nu anders aanpakken en mezelf een aantal doelen stellen deze maand. Want ik heb dus gelezen dat wetenschappelijk onderzoek aan toont dat het stellen van doelen leidt tot betere resultaten en wanneer je jezelf dus een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. Dit geloof ik ook wel, wanneer je doelen stelt werkt dat gewoon motiverend.

Doelen voor de maand september

We gaan het zien! Ik heb mijn doelen voor de maand september op een rijtje gezet. Ik deel mijn doelen expres met jullie omdat ik dan een extra stok achter de deur heb en hoop dat dit dan nog meer motiveert.

1. Meer foto’s maken voor mijn blog met mijn spiegelreflexcamera. Ik ben nog steeds gemakzuchtig wat foto’s maken betreft en dit gaat dan al snel met mijn iPhone. Daar wil ik nu verandering in brengen.

2. Meer bewegen… Ik doe zittend werk en wanneer ik na het werken thuiskom zit er ook niet zoveel beweging in mij. Ik wil graag weer het lopen oppakken.

3. Weer beginnen met afvallen door koolhydraatbeperkt te eten. Het gaat moeizaam op het moment. Ik denk dat ik een schop onder mijn kont nodig heb.

4. Outfitshoot met mijn dochter. Dit is iets wat ik al heel lang wil, maar mijn dochter haakt steeds af. Ik geloof dat ik haar nu bijna omgepraat heb.

5. Een leuke DIY doen, en een verslag op mijn blog plaatsen.

6. Meer nieuwe blogs lezen en reageren, dit schiet er nog weleens bij in. Ik reageer vaak op blogs die ik dagelijks lees, maar vind het ook superleuk om nieuwe blogs te leren kennen.

7. Verdiepen in e-books over bloggen en social media.

8. Meer reviews plaatsen.

Dit zijn mijn doelen voor de maand september. Ik hoop dat ik eind deze maand veel doelen kan afvinken. Ik heb er zin in in ieder geval.

Stel jij jezelf ook weleens doelen?

24 Comments
 • Ellen
  september 4, 2016

  Mooie lijst! Ik maak ook altijd lijstjes, geeft me wat structuur en rust in mijn kop.
  Ellen onlangs geplaatst…Mijn Weightwatchers Avontuur: succes of mislukking?My Profile

  • Savethemama
   september 6, 2016

   Dat is ook 1 van mijn redenen. Ik vergeet ook heel snel

 • Jacqueline
  september 4, 2016

  O, hier zitten best wat doelen bij waar ik ook wat mee kan. 😉 Aan de slag met foto’s, meer bewegen, afvallen… en mocht je nou wat van die e-books gelezen hebben, dan zou ik daar best een review van willen lezen!

  Voor mijn werk ben ik nu druk bezig om me in te werken in een nieuwe taak. Doel daarbij is om het overzicht te hebben en alles op tijd aan te vragen of in te voeren. Subdoel daarbij is om excel weer wat op te frissen, als ik weer doorheb hoe dat werkt, gaat de rest ook een stuk sneller.
  Jacqueline onlangs geplaatst…De dansrolstoel deel 4: resultaat crowdfundingMy Profile

  • Savethemama
   september 6, 2016

   Komt goed met de review van de ebooks. Moet alleen nog beginnen haha. En excel zou bij mij ook wel opgefrist mogen worden, ben er nog steeds niet goed in.

 • YuSt
  september 4, 2016

  Mooie doelen! Kom je dan ook bij mij ?
  Die outfitshoot met je dochter lijkt me geweldig!
  Meer bewegen kan nooit kwaad. Ik ben door de vakantie ook aan het snoepen geraakt. Kind thuis, snackt en ja dan ben ik ook om.
  Dus hoera maandag kan ik weer aan de slag met mijn schema’s.
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched it | Artdeco 677 couture love | Nail LaquerMy Profile

  • Savethemama
   september 6, 2016

   Succes Sonja met sporten! En mijn dochter is weer terug aan het krabbelen met de fotoshoot, ze heeft geen zin zegt ze pfffff

 • Dewi
  september 4, 2016

  Wat een mooie doelen! Wat goed dat je ze op een rijtje heb gezet! Ik als beginnende blogger vind structuur nogal moeilijk! En ik moet ook wat meer met die spiegelreflex camera doen. Ligt hier eentje van mijn hubbie. Ik snap heel dat ding niet. Moet mij er ook echt in verdiepen, zo zonde anders!
  Dewi onlangs geplaatst…De musthaves van mijn 9 jarigeMy Profile

  • Savethemama
   september 6, 2016

   Op internet zijn er veel tips en gebruiksaanwijzingen te vinden, misschien heb je daar wat aan. Zo ga ik het ook doen.

 • Marguerita
  september 4, 2016

  Leuk lijstje heb je gemaakt, handig ook! Ik stel zelf vaak mijn doel op het aantal bezoekers en dat is nog steeds niet gelukt terwijl het echt geen hoog aantal is en ik er afgelopen december al bijna was. Misschien de doelen maar eens anders formuleren inderdaad!
  Marguerita onlangs geplaatst…Oma’s hoofd is versletenMy Profile

  • Savethemama
   september 6, 2016

   Meer bezoekers is ook eigenlijk wel een doel van mij, ik wil mij er alleen niet teveel op focussen. Dat voorkomt teleurstellingen…

 • Anne - Simple Thoughts
  september 4, 2016

  Ik maak graag een doelen/to do lijstje. Misschien maak ik zelfs wel te veel lijstjes, hihi. Succes met je doelen!
  Anne – Simple Thoughts onlangs geplaatst…Citroencake, omdat het feest is..My Profile

  • Savethemama
   september 6, 2016

   Herkenbaar, ik heb ook aardig wat lijstjes voor allerlei dingen.

 • Jessica
  september 4, 2016

  Wat een mooie doelen, ik wil ook meer met mijn spiegelreflex camera foto’s maken. Ik wil proberen (als dit lukt door de operatie) een mooie ondergrond te maken voor foto’s, zodat ik daar alle foto’s op kan maken… 🙂 Ook wil ik leuke DIY doen om op mijn blog over te schrijven!
  Jessica onlangs geplaatst…Happiness by Jess #3 Happy new stuffMy Profile

  • Savethemama
   september 6, 2016

   Wat voor operatie staat je te wachten?

 • Els
  september 4, 2016

  Ja, de tijd gaat snel. Het is zo weer kerst ;-). Succes met je doelen. Ik ben vooral benieuwd naar je DIY natuurlijk :-).
  Els onlangs geplaatst…Tutorial #33: Mobiel met ballonen en wolken van vilt ★My Profile

  • Savethemama
   september 6, 2016

   Nog even bedenken wat voor DIY hihi

 • Kim
  september 4, 2016

  Leuke doelen heb je gesteld! MIjn doel is om het coachen van ondernemers verder uit te gaan breiden. Ik heb mezelf als coach weer helemaal herontdekt en heb er zin in!
  Kim onlangs geplaatst…Motivational words for entrepreneurs – set goalsMy Profile

  • Savethemama
   september 6, 2016

   Wat leuk, succes Kim!

 • MetMirjam
  september 5, 2016

  Wat een mooie doelen! Ik wil ook wat meer reviews gaan plaatsen 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…De inhoud van mijn koelkast – Vakantie styleMy Profile

 • Cindy - levenalsmama.nl
  september 5, 2016

  Succes! Ik maak eigenlijk nooit doelen. Maar ik denk inderdaad dat dat best wel handig zou zijn.
  Cindy – levenalsmama.nl onlangs geplaatst…Vakantievlog deel 2 | Met o.a. mini-break Zeeland & Milas zijn eerste hapjes!My Profile

  • Savethemama
   september 6, 2016

   Voor mij werkt het goed, misschien eens proberen?

 • sammie
  september 5, 2016

  Oh doel 1 is er één waar ik me heel goed in kan vinden. Ik moet ook eens vaker de camera pakken.

  • Savethemama
   september 6, 2016

   Ik denk dat ik gewoon een goede cameratas moet hebben, dat ik hem dan wat vaker meeneem. Vind het nu vaak zo onhandig.

 • Nicole
  september 8, 2016

  Maandelijkse doelen stel ik mezelf ook af en toe. Heb nu vooral terugkerende doelen haha zoals meer bewegen en gezond blijven eten.. Maar een DIY en recept staan ook op het programma deze maand!
  Nicole onlangs geplaatst…Weekendje weg | ScheveningenMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.