Jayno | De allerleukste kinderkleding shop je hier

0 0

Hippe kinderkleding

Toen mijn dochters nog klein waren en schattige kleurige kleding wilden dragen die ik toen zelf nog voor ze mocht uitzoeken was het online shoppen nog niet zo bekend. Dat was nog de tijd dat ik af en toe bij H&M wat online shopte, maar merendeels gingen we de stad in om kleding te kopen. Tegenwoordig zijn de hippe kinderkleding webshops niet meer te tellen maar helaas willen mijn dochters van 18 en 11 niet meer dragen wat ik leuk vind. En trouwens wat ik leuk vind daar passen ze nog geeneens meer in haha. Maar ik ben stiekem wel een beetje jaloers op moeders van nu met kleine meisjes die lekker online allerlei outfits kunnen shoppen. Zoveel keuze!

Jayno

Zo kwam ik laatst de webshop Jayno tegen. Bij deze webshop vind je hippe en trendy kinderkleding en heel fijn een groot assortiment. Babykleding en kinderkleding vanaf maat 40 tot en met 182. Dus mocht je kids hebben in verschillende leeftijden kun je voor iedereen shoppen. Als mijn meiden nog klein waren zou ik forever broke zijn. Maar goed misschien moet ik mijn neefjes en nichtjes meer verwennen.

Merken

In de webshop vind je heel wat merken. Een aantal zoals, Noppies, Dirkje en Dutch jeans zijn voor mij wel bekend door de mama’s die ik op Instagram volg. Maar ik ben ook genoeg merken tegengekomen die voor mijn helemaal nieuw zijn. Onder andere Moodstreet, Quapi en Le big.

LE BIG kinder kleding de juiste mix van plezier, fashion, kleur en glitter. Toffe grafische prints en neon accenten en een moderne nieuwe visie op de all-time klassiekers. Comfort en stijl worden gecombineerd zodat je kids vrij in bomen kunnen klimmen en eindeloos theekransjes kunnen houden.

Bestellen

Bestel je bij Jayno vóór 18.00 uur dan heb je het de volgende dag al in huis. En boven de €49,- betaal je geen verzendkosten. Ook handig wanneer je de maat van je kind niet weet dan vind je een handige maattabel in de webshop.

Nou mama’s rennen naar de shop en bestellen maar!

Foto meisje met shopping bags via Shutterstock

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.