Screen protector, waarom jij deze nodig hebt

By 0 0

Een hoesje én een screen protector

Oke, dus je hebt een spiksplinternieuwe telefoon, vertel mij eens eventjes waarom je deze niet met heel je leven zou beschermen? Ik zie zoveel mensen die zo nonchalant met hun telefoon omgaan, ik snap het niet. Ik he, ik bescherm mijn telefoon met alles wat ik in me heb. Nieuw of niet, that’s my baby! Alleen het beste voor mijn telefoon, je ziet mijn telefoon nooit naakt. Ik gebruik altijd een hoesje én een screen protector. Jij zou dat ook moeten doen. Waarom? Om de volgende redenen.

Een screenprotector beschermt bij het vallen

Je telefoon glipt uit je hand en kletst op de straat. Je raapt hem op en ja hoor scherm gebroken. Nu kan je wel janken! Had je toch maar een screen protector aangeschaft dan was het scherm hoogstwaarschijnlijk nog heel geweest en had alleen de protector voor je screen die barst. Goede leer voor de volgende keer.

Screen protector tegen krassen

Het scherm van je telefoon is gemaakt van Gorilla glass. Dit is een extreem stevig glas waardoor het bijna onmogelijk is nog diepe krassen in het scherm te krijgen. Je leest het goed, bijna ja, want de mogelijkheid dat je sleutelbos in je tas ongewild nog wat krassen maakt is er helaas toch nog wel. Een protector vangt die krassen op en je scherm van je telefoon blijft picobello!

Een tempered glass screen protector

Er bestaan verschillende protectors voor je het glas van je telefoon, maar je kunt het beste kiezen voor een tempered glass protector. Dit is een protector gemaakt van écht gehard glas. Deze biedt betere bescherming tegen stootschade dan een plastic of folie protector. Heeft ook nog eens een hogere transparantie, geeft minder kans op krassen en voorkomt vingerafdrukken op het touchscreen. En is zeer makkelijk aan te brengen zonder luchtbellen.

Scheelt dure repararatiekosten

Nog een groot voordeel wanneer je een protector voor je screen gebruikt is dat het je veel dure onnodige reparatiekosten zal schelen. Thank me later!

Ben jij trouwens ook ongeduldig aan het wachten op de iPhone 12 pro? Het duurt zo lang! Wees trouwens voorbereid en schaf alvast een iPhone 12 pro screen protector aan. 

 

Foto via Shutterstock, by Nor Gal.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.