Hangmat in huis, heerlijk relaxen in de woonkamer

0 0

Hangmat in huis

Dan is de zomer bijna voorbij en moet je afscheid nemen van je heerlijke hangmat waar je al die warme dagen lekker luierend in de tuin in hebt gehangen. Bummer!! Maar… je kunt er natuurlijk voor kiezen de hangmat netjes op te vouwen en op te bergen tot volgend jaar lente. Of met een beetje inspiratie kun je ook de hangmat in huis ophangen en kun je de herfst en winter lekker hangend blijven relaxen. Als je daar de ruimte voor hebt natuurlijk. Bij ons is het qua ruimte net even anders, ik heb in de tuin geen mogelijkheid om de hangmat op te hangen maar in onze woonkamer wel.

Hangen en lezen tegelijk in je hangmat in huis

Het staat al een tijdje op mijn wish list om een leeshoekje in de woonkamer te maken en nu kwam ik op het geweldige idee om onze hangmat in huis te gebruiken om lekker in te hangen met een fijn boek… Of heerlijk ontspannen luisteren naar muziek. En om het nog fijner te maken gebruik je wat kussens om lekker in te nestelen en in de koude maanden kan je lekker een dekentje over je heen slaan. Super knus!!

Natuurlijk ben ik eerst op zoek gegaan naar inspiratie voor een hangmat in huis. We moeten nog wel even uitzoeken of ons plafond of muur sterk genoeg is om de hangmat aan te bevestigen. Als dat geen mogelijkheid is dan kunnen we nog altijd een standaard voor de hangmat aanschaffen. Kijk je mee naar de mooiste ideeën die ik heb gevonden?

 

1. Heerlijk knus liggen in je hangmat of hangstoel.

Hangmat in huis

Bron: Bookbub

Echt een perfect plaatje. Planten en een hangmat, ik mis alleen de boeken nog.

2. De perfecte leeshoek

hangmat in huisBron: Remodelista

3. Deze leeshoek is nog perfecter

Hangmat in huis

Bron: Medium.com

4. Prachtig en neutraal

hangmat in huis

5. Super handig zo’n standaard

hangmat in huis

Mocht je niet in muren of plafond willen boren dan is deze standaard wel echt geweldig. Zo kan je toch een hangmat in huis hebben. Verkrijgbaar bij De Hangmat.

6. Perfect wit met een grijze hangmat

hangmat in huis

Deze opstelling van de hangmat in de slaapkamer is wel echt mijn stijl. Helaas heb ik in de slaapkamer de ruimte er niet voor.

7. This must be heaven

hangmat in huis

En dit is echt mijn wens om zoiets te creëren in mijn woonkamer. Veel planten, de hangmat een beetje in een hoek, boekenkast er vlakbij en heerlijk relaxen. Zucht….

Wat vinden jullie van een hangmat in huis?

Overige foto’s interieur en hangmatten via Shutterstock.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.