I love Netflix tag

0 0

Netflix junk

Dat ik een Netflix junk ben heb je vast al wel door. Laatste weken heb ik het al wat vaker ter sprake gebracht op mijn blog. Elk vrij moment, en dan maakt het mij niet uit of het 5 of 10 minuten zijn, wanneer ik de kans krijg ga ik verder met de serie die ik volg. Ja ik geef toe ik ben verslaafd. Het stelt mij gerust dat ik zeker weet dat ik niet de enige ben, er zijn er meer van mijn soort. Netflix addict is een vrij normaal fenomeen deze tijd.

Mijn geliefde Netflix

En als ik dan de tag “i love Netflix” tegenkom met kan ik die niet zomaar stilletjes voorbij laten gaan. Dat zou niet eerlijk zijn in mijn vaste relatie met mijn geliefde Netflix.

Alle eer

Ik kwam de tag bij Northflix tegen en ik heb even moeten spitten, maar uiteindelijk ben ik erachter gekomen wie de tag bedacht heeft. Dus alle eer aan Oh so beautiful! Ok let’s go!

Kijk je liever series of films op Netflix?

Sinds ik lid ben van Netflix heb ik volgens mij maar 3 of 4 films gekeken. En ik ben al echt wel een tijdje lid. Ik kijk liever een serie, en dan meteen een paar afleveringen achter elkaar. Mijn jongste dochter kijkt wel veel films, maar dan meer Nederlandse films.

Kijk je op dit moment een serie? Zo ja, welke?

Yes! Of nou, ik ben net klaar met de nieuwe serie Stranger things. De eerste aflevering wist ik nog niet zeker of ik deze serie verder wilde kijken. Op één of andere manier was ik toch nieuwsgierig naar hoe het verder zou gaan en heb ik de serie in 5 dagen afgekeken. De één zegt dat het een horror serie is de ander een thriller. Ik weet het niet, het neigt ook een beetje naar science fiction. Anyway aan het einde word wel steeds spannender!

Gisteren ben ik begonnen met “How to get away with murder”. Ik heb 1 aflevering gezien en ik weet nu al dat ik deze serie ga verslinden. Seizoen 2 schijnt pas in 2017 te zien zijn op Netflix, op die moeten we nog even wachten dus.

Wat is je Netflix serie top 5?

Hier hoefde ik niet lang over na te denken.

  1. Breaking bad
  2. The killing
  3. Orphan black
  4. Orange is the new black
  5. Pretty little liars

via GIPHY

Wat is je Netflix film top 5?

Eerlijk? Ik heb geen top 5 Netflix films, nope!

Wat is je favoriete Netflix snack?

Neuh ik heb niet echt een favoriete snack, ligt eraan waar ik trek in heb op dat moment. Chocolade, chips of koekjes. Maar heel vaak eet ik geen snacks tijdens het kijken, ik kijk zo vaak dan zou ik nu tonnetje rond zijn als ik elke keer wat zou gaan proppen.

Waar kijk je het liefst Netflix op? Tablet, tv, laptop, mobiel of iets anders?

Mijn mobiel is toch wel mijn beste vriend wat betreft het kijken naar Netflix. Die heb ik altijd bij me, gelukkig heb ik een groot scherm. En anders kijk ik op mijn tablet. Als ik samen met mijn man en dochter kijk dan is dat op de tv… Logisch natuurlijk.

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?

Ik heb geen tegenvaller. Ik kijk gewoon alleen maar goede series! Haha…

Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het zijn?

Seizoen 7 van Pretty little liars! Geen twijfel over mogelijk. Volgens mij duurt dat nog wel even voordat deze komt. Mijn dochter kijkt het via Amerikaanse websites, maar daar moet je zoveel spam wegklikken, daar heb ik geen zin in. Dus ik wacht geduldig.

netflix

Wat een leuke tag was dit, jammer dat ik er al klaar mee ben. Had nog wel even door kunnen gaan, maar helaas de vragen zijn op. Neem gerust de tag over, vermeld dan wel even door wie de tag bedacht is. Leuk als je een linkje in de reacties plaatst dan kom ik even bij je lezen!

Zo nu ga ik verder met how to get away with murder! Aju!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.