Ik maak het uit met jou

19 2

Ik wil geen verstoppertje meer spelen

Wat denk jij wel niet?! Donder maar op…Ik maak het uit met jou! Keer op keer stel jij mij teleur! Elke avond heb ik weer hoop en denk ik aan hoe gezellig wij het hadden. Hoe jouw warmte mijn lichaam vulde en ik het gelukkigste mens op aarde was. Was ja, want jij laat mij al een paar jaar in de kou staan! Jij bent gewoon niet te vertrouwen… En hoe sterk ik ook wil zijn, ik val steeds weer voor jouw charmes. Ik zwicht bij elke glimp die ik van jou krijg, maar ik raak je steeds kwijt. Ik ben er zo klaar mee, ik wil geen verstoppertje meer spelen.

Van mij hoeft het niet meer

Waarom doe je mij dit aan? Ik mis je zo erg. Het doet zo’n pijn, jij maakt mij intens verdrietig. Hoelang ben je van plan dit nog vol te houden, word je niet moe van jezelf? Schijn je je licht op iemand anders? Zoveel vragen schieten door mijn hoofd, maar ik krijg maar geen antwoord. Jij bent de eerste aan wie ik denk wanneer ik wakker word, dan staar ik uit het raam om te zien of je eraan komt. Maar helaas… Ik heb verdorie een fortuin uitgegeven aan mooie outfits speciaal voor als ik je weer zou ontmoeten en we samen naar het strand konden gaan. Erg jammer, de liefde komt maar van één kant dat is duidelijk en daar kan ik niet mee leven. Niet meer! Het moment is daar, van mij hoeft het niet meer. Ik maak het uit met jou!

Ik maak het uit met jou!

Groot geel heet ding met je goudkleurige stralen, ik moet je laten gaan hoe moeilijk ik dit ook vind. Ik heb er lang over nagedacht, nachten van wakker gelegen maar ik kies nu voor mezelf. It’s better this way! Mijn geitenwollen sokken en thermo onderbroek zorgen beter voor mij dan jij ooit hebt gedaan. Ik maak het uit met jou! Het gaat je goed schatje. Bel me niet, app me niet laat mij gewoon met rust…. En die bikini kan je ook in je reet stoppen!

Dag ZON! F@ck you!

P.S: Zie ik je morgen?! 🙂

19 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.