Thank god het is vrijdag #10

10 0

Thank god het is vrijdag

Elke vrijdag een personal update “ Thank god het is vrijdag ” wat heb ik meegemaakt, welke leuke, interessante of lekkere linkjes kwam ik tegen, tips, foto’s en nog veel meer.

Normaal gesproken ben ik blij dat het vrijdag is, dit keer niet. Nee, gewoon niet! Het laatste weekend van mijn vakantie breekt aan dus maandag moet ik weer beginnen met werken. Zo GEEN zin an! Wat vliegen de dagen gruwelijk snel voorbij, 3 weken vakantie… POEF voorbij!

Shitty Summer

Gelukkig heb ik wel een fijne vakantie gehad, het begon regenachtig maar al snel vertrokken wij voor een weekje naar Kos. En nu de laatste dagen heb ik ook nog wel een beetje kunnen genieten van de zon. Alhoewel ik wel een punt zette achter mijn relatie met de zon. Wat een shitty summer dit jaar he?!

Deze week heb ik het rustig aan gedaan, lekker laat slapen en een beetje uitslapen. Niet te lang want dat vind ik zo zonde van mijn dag. Kijk je mee naar hoe mijn week eruit zag?

Zaterdag en zondag heb ik niet veel soeps gedaan, behalve de helse koffers uitpakken en tig wassen draaien. Maandag ben ik in de tuin aan het werk gegaan om onkruid te wieden. Ik hou zo van dit klusje echt super leuk om te doen. NOT! Pokkewerk… Heb al geen groene vingers dus weet al helemaal niet hoe ik onkruid voorgoed weg kan houden. Volgens mij kan dat nog geeneens.

thank god het is het vrijdag

Ik heb ook maar meteen het zwembad opgeruimd. Volgend jaar koop ik geen grote meer, zonde van mijn geld met de poepzomers in Nederland. Mijn dochter heeft er 2 keer in gezeten en daarna werd het slecht weer. Volgende zomer een kleiner bad om lekker in af te koelen, ook prima…

thank god het is het vrijdag

Ik ben ook weer langzaamaan begonnen richting het koolhydraatbeperkte te gaan. Dus zo zag maandagochtend mijn ontbijt eruit.

thank god het is het vrijdag

Dinsdag besloot mijn oudste dochter haar kamer uit te mesten. Zij besloot en ik heb het meeste werk gedaan. Zo gaat dat altijd hier. Kamer weer opgeruimd en 3 vuilniszakken vol rommel weggekieperd. Even afwachten hoelang het opgeruimd blijft in dat hok van haar.

thank god het is het vrijdag

Lekker liggen terwijl ik aan het zwoegen was, toen ik er wat van zei werd ze boos haha.

thank god het is het vrijdag

Woensdag kwam er een schoolvriendinnetje van mijn jongste dochter spelen. Zij heeft zo’n hoverboard dus daar zijn ze de hele middag mee zoet geweest in de tuin én woonkamer. Check het filmpje maar. Let niet op de rommel, we hebben lopen schuiven met meubels om nog meer ruimte maken.

Donderdag zat ik ‘s ochtends vroeg al in de tuin in het zonnetje. Ik heb laatst wat boeken gekocht die mij als het goed is zullen helpen om beter te schrijven. Ik wil heel graag creatief gaan schrijven, gewoon korte verhalen en ook voor het bloggen is het handig. Het boek wat je op de foto ziet, Schrijven vanuit je hart schijnt hét boek te zijn wat je gelezen moet hebben. Dus ik ben benieuwd, natuurlijk zal ik een review schrijven wanneer ik het uit heb. Sowieso moest Bella er ook bij liggen met haar kont naar mij toe, gezellig!

thank god het is het vrijdag

De buurman heeft een logeetje, geweldige hond. Ik wil die ook!!

thank god het is het vrijdag

Verder heb ik de hele week door elke dag wat tijd besteed aan het bedenken van vragen voor de “15 vragen aan” rubriek. Ik heb 50 aanmeldingen gehad dus daar ben ik nog wel even zoet mee. Super leuk trouwens om steeds andere vragen te bedenken!

thank god het is het vrijdag

Ook wil ik mij meer gaan verdiepen in fotograferen met mijn camera die nu ligt te verstoffen. Dus daar gaan we ook mee aan de slag.

thank god het is vrijdag

Ik wens jullie weer een fabulous weekend en laten we hopen dat het niet lang blijft regenen, want dat is helaas wel voorspeld. Thank god het is vrijdag!

Hoe was jouw week?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

10 Comments
 • Babs
  augustus 19, 2016

  Gaaf, zo een hoverboard! Het is een waardeloze zomer, helemaal mee eens. Die hond is cute, wat een leuk snoetje!
  Babs onlangs geplaatst…Verslag van mijn bezoek aan Utsukusy!My Profile

 • Vlijtig Liesje
  augustus 19, 2016

  Ik vind tuinieren ook best een snertklus. Wat bij mij helpt is werken met een kookwekker. Na een uur mag ik stoppen.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Waar denk jij aan bij de Primera?My Profile

  • Savethemama
   augustus 20, 2016

   Handig, bedankt voor de tip!

 • Cindy - levenalsmama.nl
  augustus 19, 2016

  Ik ben erg benieuwd naar dat boek over schrijven vanuit je hart!
  Cindy – levenalsmama.nl onlangs geplaatst…Save the dates: heel veel winacties op komst!My Profile

  • Savethemama
   augustus 20, 2016

   Er staan goede tips in, die ik zeker ga gebruiken.

 • Fleur
  augustus 19, 2016

  Misschien kun je het bad volgende week nog gebruiken, want dan wordt het toch nog mooi weer. Lekker wanneer je moet werken en school weer begint (bij ons dan). Pfff. Ik vond het best wel een flutbad om schoon te maken, tussen die zitjes in. Bij het Kruidvat zijn de zwembaden nu afgeprijsd, ik kocht een mooi maatje (L, rechthoekig) zwembad voor 7,50. Snel gevuld en makkelijk schoon te maken. Misschien ook wat voor jullie?

  • Savethemama
   augustus 20, 2016

   Ja pfff hier beginnen de scholen en het werk ook maandag weer. Bedankt voor de tip Fleur ik ga straks even naar Kruidvat.

 • Rory
  augustus 20, 2016

  Leuk overzicht. En wat herkenbaar (uit mijn eigen jeugd) van dat opruimen… Ik geloof dat mijn moeder altijd het zware werk deed (kuch). En ook veel interesse in het boek!
  Oja, vanaf volgende week dinsdag zon! En zelfs gewoon 28 graden!
  Rory onlangs geplaatst…Hoe ik heet? Mijn naam is ‘idioot’My Profile

  • Savethemama
   augustus 20, 2016

   Haha ik herken mezelf er ook in hoor, mijn moeder deed ook alles idd. In het boek staan veel bruikbare tips, aanrader dus.
   Ja het gaat erg warm worden lucky me dat ik weer moet gaan beginnen met werken haha

 • Dewi
  augustus 21, 2016

  Inmiddels is het alweer zondag. ..Morgen beginnen hier de scholen weer.
  O GOD die kamer!! Herkenbaar ik heb er eentje van 9, heel de week geroepen dat ze haar kamer op moet ruimen, uiteindelijk hebben we het “samen” gedaan. En inderdaad..het meeste heb ik ook zelf gedaan..
  Dewi onlangs geplaatst…De naam van mijn blog. #30dayblogchallengeMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.