Hoe gaat het nu met mijn poes?

0 0

Mijn poes

Ik had eigenlijk allang een update willen geven over mijn poes. Ze groeit hard en is aardig stout en speels. Maar dat kan ook niet anders he voor zo’n jong poesje. Uh je snapt wel dat dit over onze poes Lola gaat he? You dirty mind!

Poes Lola

Een beetje eng

Poes Lola is inmiddels alweer drie weken bij ons. Het wennen de eerste dagen ging supergoed, maar de eerste dagen waren natuurlijk wel een beetje vreemd, een nieuw huis en ook nog eens een hond. Dat vond Lola wel een beetje eng. Ook voor Bella onze dramaqueen was het wennen. Wat dacht die poes wel niet, om zo maar even in haar territorium binnen te komen wandelen?

Poes Lola is de baas!

De eerste paar dagen heb ik Lola om de paar uur aan het huis laten wennen, maar wanneer Bella haar zag was het blaffen geblazen en rende Lola van angst onder de bank. Om haar ook even haar rust te gunnen hadden we een plekje in mijn dochters kamer gemaakt zodat ze in alle rust lekker kon slapen na een paar uurtjes het huis verkennen. Na twee dagen was Lola het zat en liet Bella even een poepie ruiken en sprong steeds bovenop haar. Sindsdien spelen ze er op los en zijn ze dikke vriendinnen, maarre Lola is de baas! Ze heeft haar stempel al gedrukt en het hele huis is al verkent.

Poes Lola

Samen lekker snoepjes eten

Dikke rekening

Het eerste bezoekje aan de dierenarts hebben we ook al gehad, samen met haar eerste prikje en een aardig dikke rekening. Maar ik wil graag een gezond poesje Lola dus ja dat hoort er echt allemaal bij. En gezond is ze gelukkig en aardig druk, speels, stout en zeer slim. Wanneer ze merkt dat de buitendeur of de tuindeur opengaat is ze er als de kippen bij. Ze wilt heel graag naar buiten. Ik heb haar af en toe in de tuin gelaten en Lola zelf vind het geweldig maar ik vind het doodeng. Ze is zo snel en behendig dat ik bang ben dat ze zo de schutting over klimt. Dus ik hou haar liever zo lang mogelijk binnen, maar daar is zij het zelf niet mee eens. Wanneer de tuindeur openstaat met de hordeur dicht, klimt ze in de hordeur en probeert deze vanaf de bovenkant open te maken. Ik vermoed dat het niet lang meer duurt voordat ze het voor elkaar heeft. Extra opletten geblazen dus! Het lijkt wel of ik weer een peuter in huis heb!

Poes Lola

Ze eet voor tien

Er worden dingen van tafel geschoven, planten en de aarde moeten er aan geloven, en benen klimmen is ook totally haar ding. Oh en ze eet voor tien en luistert nog voor geen meter naar haar naam. Lekker eigenwijs ding! Tot zover de update over poes Lola, ik ga maar weer even de stofzuiger pakken om aarde op te zuigen.

Poes Lola

Zoek de poes!

Poes Lola

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.