Even voorstellen, onze poes Lola

By 7 0

Poes Lola

Jaren heb ik gezeurd als een klein kind. Ik ben bijna op mijn knieën gegaan en heb mijn zieligste pruillipje opgezet. Maar ik kreeg het maar niet voor elkaar bij mijn man om een kat te nemen, mijn dochters stribbelden notabene ook nog eens tegen. Hallooooo je moet je moeders kant kiezen, ik weet niet hoor! Maar de volhouder wint en sinds afgelopen donderdag ben ik mama geworden van poes Lola. Een huis, tuin en keukenpoes en ze is zooooo leuk!

Poes Lola

Stiekem best een beetje zenuwachtig

Ik heb dagenlang doorgebracht op Marktplaats om de leukste kat van de wereld te vinden, maar dat was dus echt niet makkelijk. Ze waren allemaal zo schattig en elke dag kwamen er leukere bij. Deze tijd van het jaar heb je natuurlijk de babyboom onder de pussycats. Bij een heleboel aangeboden kittens moest ik nog een paar weken wachten voordat we ze mochten ophalen maar ongeduldige ikke wilde na jarenlang zeuren gewoon meteen het beestje ophalen en lekker spelen en knuffelen. Er ging één dagje overheen voordat het zo ver was maar eigenlijk was dat al te lang. Ik heb werkelijk de uren afgeteld, ik kon niet wachten en was stiekem een beetje zenuwachtig.

9 weekjes jong

Poes Lola is geboren op 22 april en is nu 9 weekjes jong. Ze is de kleinste uit het nestje van 5 en ook de laatste die werd opgehaald. Ik ga haar een klein beetje vetmesten want ze is best een beetje mager. Gelukkig heeft ze dezelfde avond bij ons thuis al lekker haar buikje vol gegeten en speelt ze er gezellig op los.

Poes Lola

Even wennen

Het is voor onze hond Bella en Lola nog wel even wennen. Bella is geen katten gewend en poes Lola geen honden. Maar uit ervaring weet ik dat dit vast goed gaat komen. Ik ben opgegroeid met katten en die hebben ook moeten wennen aan een nieuw hondje in mijn ouderlijk huis. Dat ging na een paar weken prima samen.

Poes Lola

Kattenspeelgoed

Ik heb al een paar leuke DIY’s gezien voor kattenspeelgoed en ga ik vooral heel veel speeltjes kopen en reviewen zoals deze cat it senses speed circuit op onderstaande foto.

poes Lola

Je kan dus heel veel kattenspam verwachten op mijn blog en social media.

Heb jij huisdieren?

Foto cat it senses speed circuit via brekz.be

 

Bewaren

7 Comments
 • marije
  juni 25, 2017

  Aaaah wat een cutie!

  Ik had zelf 2 hondjes en hoe graag ik ook weer hondjes zou willen, het past nu gewoon niet in mijn leven.

 • Babs
  juni 25, 2017

  Wat een dotje is het! Zo een speed circuit is heel leuk, ik heb er ook een. En Marie speelt er nog regelmatig mee.
  Kom maar op met de kattenspam, hartstikke leuk!
  Babs onlangs geplaatst…KeeK op de WeeK 25- Hocus, Pocus, Pilates, Allan en Annie pakken de handboeien erbij…My Profile

 • Lisette
  juni 25, 2017

  Wat een schatje! Wij hebben twee katten in huis, broer en zus. Erg leuk. Ze spelen ook samen. Dat is wel een fijn idee als we bijvoorbeeld niet thuis zijn. Veel plezier van jullie katje lola!
  Lisette onlangs geplaatst…‘Oude’ kinderkleding, wat doe je er mee?My Profile

 • Jessica
  juni 25, 2017

  Hoi Lola! Wat ben jij een cutie! Heel veel geluk bij je nieuwe gezin.

 • Marije De Gans
  juni 25, 2017

  Wat een snoes! Hier 3 poezensnoezen. Heerlijke beesten. Succes met de ‘opvoeding’ van dit poezenkind ?

 • jessica
  december 2, 2019

  Hallo!
  Wat is de ras van Lola?

  Bedankt voor de reactie!
  Jessica

  • Savethemama
   februari 21, 2020

   Hi, de moeder is zo’n mooie whiskas poes en de vader helemaal zwart. Dus een mengelmoesje…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.