Gezichtsverzorgingsproducten die ik momenteel gebruik

2 0

Gezichtsverzorgingsproducten

Buiten is het koud en deze kou heeft ook weer invloed op je huid. Vooral je gezicht heeft het aardig te verduren. Wind, kou en de verwarming die op volle toeren draait. Je huid kan droog en strak aanvoelen en soms heb je last van rode schrale plekjes dus goed voor je huid zorgen is ook in de herfst en winter erg belangrijk. Vergeet trouwens ook je lippen niet! Vandaag ga ik je vertellen welke gezichtsverzorgingsproducten ik momenteel gebruik, deze producten zijn overigens het hele jaar te gebruiken.

Diadermine dag en nachtcrème

Een tijdje geleden gebruikte ik nog een gezichts & body crème voor mijn gezicht omdat ik nog geen fijne dagcrème had gevonden. Maar sinds kort gebruik ik de dagcrème én nachtcrème van Diadermine en deze bevallen prima. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en ik heb geen droge plekjes of schilfers meer. Deze high-performing anti-age crèmes zijn geschikt voor alle huidtypes, ook de meest gevoelige in de leeftijdscategorie 35-55 jaar.  Diadermine beweert dat door het gebruik van deze crèmes de huid zichtbaar gladder en egaler wordt. Je teint lijkt te stralen en in de diepere huidlagen worden collageen en elastine geherstructureerd voor een steviger huidgevoel. De crèmes hebben trouwens ook een heerlijke geur en zijn bestemd voor alle getijden van het jaar.

gezichtsverzorgingsproducten

Alaffia everyday coconut eyecream

Waar ik ook erg blij mee ben is de “every day coconut eyecream”. Met toevoegingen van voedzame kokosolie, argan olie en papaya extract is dit een hele fijne alledaagse lichtgewicht oogcrème. Verminderd wallen, donkere kringen en is perfect tegen een doffe huid onder je ogen. Wat betreft de wallen heb ik er naar mijn gevoel wel een positieve ervaring mee. Doordat de huid onder mijn ogen nu eens goed gehydrateerd wordt zijn mijn wallen en stuk minder geworden, de donkere kringen zijn naar mijn gevoel wel iets verminderd maar dat kan nog veel beter. De huid onder mijn ogen voelt ook veel zachter aan dan voorheen en nadat ik de oogcrème in de ochtend heb aangebracht voel ik mij ook meteen wakker. Het geeft de huid onder mijn ogen echt een boost. De everyday coconut eyecream zit in een grote tube met een inhoud van 88ml. Hier doe je dus wel een hele tijd mee omdat je maar heel weinig nodig hebt voor onder je ogen. Voor zover ik weet is deze oogcrème niet in Nederland te krijgen. Zelf heb ik het besteld via iHerb.com en betaalde ik voor de tube €8.14.

gezichtsverzorgingsproducten

Vaseline lip therapy

Met de koude temperaturen hebben je lippen het zwaar te verduren. Je gaat naar buiten de kou in en je komt weer binnen in verwarmde ruimtes en vaak hangt er in die ruimtes een droge lucht. Je lippen kunnen rood worden, springen en zo droog worden zodat ze gaan vervellen, dit kan ook erg pijnlijk zijn. Ik heb altijd een blikje Vaseline lip therapy bij me, deze heeft mij al heel wat keren gered. Vaseline lip therapy met aloe vera verzacht en kalmeert en helpt bij het herstellen van kapotte lippen. Het houdt ook vocht vast zodat je altijd mooie en verzorgde lippen hebt. Dit is trouwens wel een kleine verslaving van mij, want ik kan echt niet zonder en ik koop altijd dezelfde.

gezichtsverzorgingsproducten

Naast al deze producten gebruik ik natuurlijk elke ochtend en avond een gezichtsreiniger, ook al heb ik geen make up gedragen. Sinds ik dit gebruik is mijn huid er een stuk op vooruit gegaan.

Welke gezichtsverzorgingsproducten gebruik jij?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.