Gezichtscrème | Make up door een dummy

10 0

Gezichtscrème

Mede door de Make up door een dummy challenge ben ik de laatste tijd steeds vaker bezig met het zorgen voor mijn huid. Want een goede huidverzorging is de basis van je make up. Eerlijk gezegd heb ik daar lange tijd geen zin in gehad, ik deed het wel maar niet altijd trouw. Nu ik wat ouder wordt ga ik er toch steeds meer aandacht aan besteden. ’s Ochtends na het douchen en ’s avonds voor het slapen reinig ik mijn gezicht. En zo af en toe een maskertje (daarover binnenkort meer). In de avond gebruik ik nog geen nachtcrème, ik ben nog steeds naarstig op zoek naar de juiste. In de ochtend smeer ik sinds kort mijn gezicht in met Loving Blends Milde Haver Gezicht & Bodycrème. Niet alleen mijn gezicht maar ook de rest van mijn lichaam. Mijn huid was na de vakantie in Griekenland wat droger dan normaal, dus deze had wel extra aandacht nodig.

Ik teste samen met Djamilla mijn oudste dochter de Loving Blends Milde Haver Gezicht & Body crème. Het eerste wat Djamilla zei toen ze de pot crème zag was, waarom koop je zulke dure crème? Nou ja duur? Dat is ook weer overdreven want ik heb voor de pot 5,99 betaald. Maar goed ik snap wel wat ze bedoeld, ze is van mij gewend dat ik een potje crème van 1,99 koop.

Gezichtscrème make up door een dummy

Droge schilferende plekjes

Waarschijnlijk doe ik er niet echt goed aan om op mijn leeftijd geen andere en betere verzorgende gezichtscrème te gebruiken, betreft opkomende rimpeltjes en kraaienpootjes maar dat komt nog wel. Deze crème  is de eerste in jaren die bepaalde plekken op mijn gezicht 100 keer heeft verbeterd. Ik heb jaren last gehad van droge schilferende plekjes op mijn neus en tussen mijn wenkbrauwen, sinds ik de Loving Blends crème gebruik zijn deze plekjes als sneeuw voor de zon verdwenen en mijn gezicht voelt echt super zacht aan.

Wat de verpakking zegt

Gezicht en body, universele verzachtende crème, voor de droge en gevoelige huid. In dit verzachtende recept om de gevoelige huid te verzorgen en te hydrateren, combineert Garnier Loving Blends twee ultra voedende ingrediënten: havercrème, bekend om haar hydraterende krachten, en witte amandelmelk, bekend om haar verzachtende eigenschappen.

Voor zowel de gevoelige huid van het gezicht als het lichaam werkt deze ultra-rijke crème verzachtend, beschermend en versterkend voor de beschermende laag van de huid. Geschikt voor de hele familie. Niet vet en plakt niet. Zonder parabenen, hypoallergeen en dermatologisch getest.

Op de foto de ingrediënten.

Gezichtscrème make up door een dummy

Ik gebruik deze crème nu bijna een volle maand en ik ben er alleen maar positief over. Mijn gezicht en de rest van mijn lichaam voelen echt babyzacht aan. Zelfs mijn ellebogen die vaak nog weleens ruw aanvoelen na het douchen zijn lekker zacht. De crème lijkt erg dik maar smeert lekker uit en trekt snel in. Je hebt er gelukkig ook niet veel van nodig.

Gezichtscrème make up door een dummy

Gezichtscrème make up door een dummy

Misschien is deze crème voor mijn gezicht toch ietwat te zwaar, ik blijf het voor nu nog even gebruiken tot ik een andere gezichtscrème heb gevonden. En al staat parfum aan het einde van de ingrediëntenlijst en zit dit dus het minste in de substantie, ruikt de crème toch echt overheerlijk.

Wat mijn dochter zegt over deze crème

Ze vind het een fijne crème die erg lekker ruikt maar zij vind het na het smeren toch redelijk plakken.

Loving Blends Milde Haver Gezicht & Body crème

Je kunt deze crème gebruiken voor je lichaam en gezicht, werkt verzachtend en kalmerend. De crème is geschikt voor kinderen en volwassenen dus voor het hele gezin. Wat mij betreft een aanrader!

Welke crème gebruik jij voor je gezicht? Heb je nog tips voor mij qua gezichtscrème voor een 40 plus huid met droge plekjes op neus en tussen de wenkbrauwen?

 

Bewaren

Bewaren

10 Comments
 • Nicole
  september 26, 2016

  Zelf zou ik niet snel een crème die ook voor de body is op m’n gezicht gebruiken. Ik heb meerdere verschillende. Sowieso die van rau maar ook van Utsukusy of van Mario badescu.
  Nicole onlangs geplaatst…Eindelijk een normale cyclus?My Profile

 • marije
  september 26, 2016

  Ik zou deze eerder voor mijn lichaam gebruiken. Hij klinkt namelijk wel heerlijk. Ik gebruik zelf de P-CL-E fluide van Biodermal. Mijn gezicht kan niet meer zo heel veel verdragen na een hoop allergische ellende.

  • Savethemama
   september 28, 2016

   Biodermal wil ik ook eens proberen, kijken wat het voor mijn huid doet.

 • Els
  september 26, 2016

  Mmm, hij lijkt me wel wat dik en vet voor op mijn gezicht. Ik gebruik nu nivea met factor 30 voor op mijn gezicht. Deze bevalt me zelf heel goed.
  Els onlangs geplaatst…Twitherfst, een cadeautje geven en krijgenMy Profile

  • Savethemama
   september 28, 2016

   Ik vind hem niet zo erg dik en het vette valt ook reuze mee gelukkig.

 • Dewi
  september 27, 2016

  Ziet er uit als een bodycreme, volgens mij ruikt het wel heel erg lekker. Ik gebruik al jaren Vichy. Aqualia Thermal, in de winter de wat rijkere dikkere versie van deze creme en in de zomer de wat luchtigere versie. Ben er erg tevreden over. Ik denk dat ik al zo’n 10 jaar Vichy gebruikt, ongeveer 5 jaar deze creme..
  Dewi onlangs geplaatst…Dr. LeenartsMy Profile

 • YuSt
  september 27, 2016

  Als het helpt, waarom switchen, niet dan?
  Ik als bijna 50-tiger oewaaaah… Gebruik het allerliefst toch Hannah, maar damnnn niet elke keer budget voor. Als tweede budget crème komt Cosnature bij mij op het gezicht. Het is niet speciaal voor oudere huidjes, maar verzorgt mij goed, vooral het serum onder je dagcrème!
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched it | I Can I Will | ManhattanMy Profile

  • Savethemama
   september 28, 2016

   Die ken ik niet Cosnature, zal het eens opzoeken. Hannah ken ik trouwens ook niet haha

 • Vlijtig Liesje
  september 28, 2016

  Dat klinkt goed! Deze ga ik denk ik ook maar eens proberen dan.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Mandarijnen: Satsuma’s versus ClementinesMy Profile

 • Jessica
  september 29, 2016

  Zelf gebruik ik de dag en nachtcreme van “de traay gelee royale dagcreme” Hier zitten alleen natuurlijke ingrediënten in.
  Persoonlijk zou ik geen creme op mijn gezicht smeren wat ook voor je body kan. Ik van 2-1 producten altijd een beetje riskant, ergens hebben ze op moeten “bezuinigen”
  Jessica onlangs geplaatst…*Mooie trendy sieraden van aperfectgift.nlMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.