Fitbit, ik ontving een nieuw bandje

2 0

Fitbit is da bomb, een bedankje

In januari had ik mijn Fitbit hr charge precies een jaar. Een jaar lang heb ik hem trouw gedragen, dag en nacht waren we onafscheidelijk. Helaas begon na bijna een jaar het bandje te scheuren waardoor ik hem niet meer om durfde te doen. Ik had weleens gehoord dat als de schade nog binnen de garantie valt je grote kans hebt dat je een nieuw bandje toegestuurd krijgt. 

Dezelfde dag een mailtje terug

Dus met mijn goede gedrag en goede hoop stuurde ik een mailtje naar de klantenservice van Fitbit. Dezelfde dag kreeg ik nog een mailtje terug, met de mededeling dat ze het zeer vervelend vonden dat het Fitbit bandje stuk was. Ze wilden graag een foto ontvangen van het bandje waar de schade en het Fitbit logo duidelijk op te zien was en ik moest een cijfercode die ik van hun kreeg op een briefje schrijven en deze samen met het bandje op de foto zetten. Ook moest ik aangeven waar ik mijn Fitbit had gekocht en mijn adres doorgeven. And so i did…

Yeah baby!

De volgende dag vertelden ze dat ik recht had op een nieuw bandje. Yeah baby! Hoe fijn! Ik mocht zelfs de kleur kiezen. Het liefst had ik een zwarte gewild maar die was voorlopig niet leverbaar helaas dus ik ging voor een blauwe. Na mijn keuze te hebben bevestigd kreeg ik binnen een week het nieuwe Fitbit bandje kosteloos thuisgestuurd. Wauw wat een service! Een nieuw bandje kost zo rond de €50,- dus dat bleef me mooi bespaard. Fitbit you are da bomb! 

Ik was niet zo’n horloge type

Weet je ik ben eigenlijk niet zo’n horloge type en mijn man had er geen vertrouwen in toen ik mijn Fitbit kocht. Hij zei, nou ik ben benieuwd hoelang het duurt voordat je dat ding in de kast gooit. Ik heb jaren geleden een Guess horloge gekregen voor mijn verjaardag die ik zelden draag dus vandaar zijn wantrouwen in mijn aankopen. Maar mijn Fitbit draag ik toch echt wel 24/7. Aangezien het een blauw bandje is en ik deze niet met elk kledingstuk kan combineren zal ik door de tijd toch nog een andere kleur bandje willen aanschaffen. Ik heb mijn man beloofd dat ik mijn horloge ook wat vaker zal gaan dragen. En ik durf het bijna niet te zeggen maar mijn oog is ook gevallen op een paar mooie Festina horloges. Met heel veel keuzes in Festina horloge banden. Dus dat wordt regelmatig afwisselen vrees ik. 

Heb jij een Fitbit of andere stappenteller? Of draag je liever een mooi horloge? 

2 Comments
 • Jacqueline
  april 12, 2018

  O wat fijn dat je dat bandje gratis kreeg. Ik wist niet dat dat binnen de garantie viel. Ik heb ook een fitbit, het bandje is ook al kapot. Bleef een paar keer hangen…
  Inmiddels heb ik nu 3 bandjes, bij aliexpress vandaan. Duurde een eeuwigheid voor ze bezorgd werden, maar vind ze veel leuker dan het oorspronkelijke bandje.
  Jacqueline onlangs geplaatst…Europese EDS Conferentie: mijn ervaringMy Profile

 • Nicole Orriëns
  april 17, 2018

  Ik heb net als jij een Fitbit. Inmiddels een Fitbit Charge 2 dankzij hun hele goede klantenservice. Inmiddels heb ik twee keer problemen gehad met mijn Fitbit en beide keren werd ik enorm goed geholpen.

  Ik heb zelfs een post geschreven over hun goede klantenservice.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Eiersnijder: flauwekul of handig?My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.