Mijn bruiloft, hoe zou deze eruit zien?

0 0

Geen bruiloft en absoluut geen kinderen

Als klein meisje zei ik altijd tegen mijn moeder dat ik niet wilde trouwen, geen bruiloft en absoluut géén kinderen wilde. Terwijl de meeste kleine meisjes juist dromen over trouwen in een mooie jurk, deed ik dat dus niet. Natuurlijk zijn mijn gedachtes in de loop der jaren veranderd en heb ik inmiddels twee prachtige dochters maar ben ik nog steeds niet getrouwd. Vind ik dat erg? Nee totaal niet. Zou ik nu wel willen trouwen? Ja en nee. Ik vind trouwen niet zo belangrijk, maar mocht hij me vragen dan zou ik natuurlijk meteen ja zeggen. Duh!!!

Droomde ik als klein meisje niet over trouwen doe ik dat stiekem nu wel af en toe. Ik bedoel je ziet zoveel mooie trouwerijen voorbijkomen, de jurken, de locaties, de aankleding… Hoe kan ik dan niet even wegdromen over hoe mijn bruiloft eruit zou zien? 

Bruiloft in de zomer

Mocht ik ooit trouwen dan moet dat in de zomer gebeuren. Het lijkt me geweldig om in de buitenlucht te trouwen op een mooi landgoed met veel groen en als het even kan aan een meer waar we elkaar het ja woord geven aan de rand van het water. De gasten mogen toekijken terwijl ze op stoelen zitten versierd met goud en witte versiering.

Bruiloft

Shutterstock

Natuurlijk eten we ook lekker buiten en voor de zekerheid zetten we toffe tenten neer voor als de zon te heet is of wanneer er onverwachts een regenbui tevoorschijn komt. In de tenten moeten heel veel goud en wit kleurige ballonnen hangen en heel veel schitterende lichtsnoeren en lampjes.  

Bruiloft

Shutterstock

En wat is een bruiloft zonder een knalfeest? 

Daar is dus de tweede tent voor! Een DJ, discolichten en dansen tot vroeg in de morgen ergens op een landgoed ver van de bewoonde wereld… Dan heeft niemand last van ons. 

Bruiloft

Shutterstock

De jurk

Ojaaaa bijna vergeten door al dat wegdromen over eten en feesten, de jurk! Het liefste zou ik zo’n jurk willen net als “My big fat gypsy wedding” maar ik denk dat mijn toekomstige man dan gillend wegrent en dan ben ik nóg niet getrouwd. Dus nee laat ik dat maar niet doen. Ik wil wel graag in het wit trouwen, maar aangezien je me nooit in een jurk ziet durf ik er nog niet over na te denken wat ik zou willen. Soms gluur ik weleens stiekem in de etalage van Weddings bruidsmode wanneer ik langsloop. Prachtige jurken, kijk maar eens op www.weddings.nl dan snap je wat ik bedoel. 

Maar vertel eens, ben jij getrouwd? Hoe zag jouw bruiloft eruit of hoe zou jij willen trouwen? 

Uitgelichte foto bruiloft via Shutterstock

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.