Wishlist voor de definitieve metamorfose van het huis

1 0

Wishlist voor nieuwe meubels

Nu we beetje bij beetje aan het einde toekomen van het opknappen van ons huis… Ok ik jok, we moeten de trappen nog schuren, gronden en verven. De raam en deurkozijnen moeten ook nog een likje verf en de eettafel moet van bruin naar wit, dus eigenlijk is het einde nog lang niet in zicht maar goed… Ik mag heus wel een beetje wegdromen en een wishlist maken voor nieuwe meubels en andere accessoires om het huis de definitieve metamorfose te geven toch? Dat dacht ik ook… Ik ben er nog lang niet uit wat ik nu precies wil hebben dus er zal nog genoeg van mijn wishlist geschrapt en toegevoegd worden maar wat ik in mijn hoofd heb, heb ik opgeschreven. Net zoals het huis toe was aan een likje verf zijn we ook toe aan een aantal nieuwe meubels en nog wat andere dingen.

Mijn wishlist voor het huis

Bank – Nog steeds hebben we geen nieuwe bank gekocht. Eigenlijk wel beter want we hadden afgesproken eerst het huis op te knappen en dan pas te gaan zoeken. Ik ben er eerlijk gezegd onderhand wel aan toe dat we een nieuwe bank gaan aanschaffen want deze die we nu hebben is veel te klein voor ons viertjes. Het is steeds bijna vechten om een plekje op de drie-persoons bank.

Luie stoel – We hebben een heerlijke luie stoel in de woonkamer staan. Zo eentje waar je met je voeten omhoog kan zitten en bijna kan liggen. Deze hebben we ooit eens gehad van mijn schoonmoeder, maar de stoel is erg lelijk en kaal aan het worden dus die moet eruit. Ik dacht eigenlijk aan een geweldige loveseat!

Industriële lamp – Ik ben al een tijdje op zoek naar een toffe lamp. Ik heb ooit eens bij iemand een staande theaterlamp gezien maar ben er zelf nooit eentje tegengekomen in de winkel of op marktplaats. Tenminste niet zo eentje die ik zo tof vind. Ik vind de staande industriële lampen die te koop zijn in de winkels ook wel mooi, maar vind ze zo belachelijk duur. Nog even over nadenken.

Salontafel – Misschien is het een beetje uit de mode maar ik wil nog steeds een salontafel die van een pallet gemaakt is met wieltjes eronder. Waarschijnlijk ga ik die gewoon zelf maken en wit verven.

Hoogpolig vloerkleed – Natuurlijk moet er dan onder die pallettafel een mooi hoogpolig vloerkleed komen, dat is lekker warm voor in de winter.

Ik hou het maar even netjes met mijn wishlist, niet teveel tegelijk anders veranderd mijn man denk ik van gedachten. Ik moet hem natuurlijk wel te vriend houden he!

Maak jij weleens een wishlist? Waarvoor? Ik ben nieuwsgierig!

Foto wanted via Shutterstock

 

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.