Rolgordijnen, ik wil niet anders meer

0 0

Ik moest niets hebben van rolgordijnen

Sinds vorig jaar hebben wij voor elk raam in huis mooie duo rolgordijnen hangen en ik ben er nog steeds erg blij mee. Voordat deze kochten hadden we gordijnen hangen en moest ik niets hebben van roldingen. Waarom? Ik weet het niet. Misschien omdat mijn ouders vroeger echt super lelijke voor het raam hadden hangen? Bruinkleurig met een soort gele en oranje bloemen. Spuuglelijk! Maar goed dat was vroeger in de mode en ze zouden nu op dit moment vintage zijn.

Duo rolgordijnen

Zelf hebben we in de woonkamer witte en in de slaapkamers zwarte duo’s hangen. Erg mooi en strak en het is net of je meer ruimte creëert omdat ze niet nog eens een gedeelte van de muren inpikken net als met gordijnen. Ik denk dat ik nooit meer lange gordijnen wil, want rolgordijnen hebben toch best wat voordelen.

Voordelen van rolgordijnen

– Je kunt ze kant en klaar kopen, meet de breedte en lengte van het raam op en hop naar de winkel.
– Je kunt ze op maat laten maken. Kies de kleur, het materiaal, de maat, zo creëer je een unieke eigen stijl.
– Je kunt ze zelfs perfect combineren met overgordijnen.
– Er bestaat speciale stof voor als je een raam in de badkamer hebt.
– Oogt mooi en strak
– Je creëert meer ruimte
– Kies je voor de duo optie dan kan je zelf heel makkelijk de lichtinval regelen in huis omdat deze  bestaan uit twee verschillende lagen stof.

Nu ik er zo over nadenk wil ik ze misschien in mijn slaapkamer toch combineren met lange overgordijnen. In de winter is dat toch warmer aangezien ik nooit de verwarming aan heb in de slaapkamer en het maakt het toch nog iets meer donkerder. Ik kocht mijn rolgordijnen kant en klaar en ophangen was ook a piece of cake!

Heb jij liever gordijnen of rolgordijnen?

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.