Review telefoonhoesjes Hoesjes outlet

0 0

Mijn beste vriend verwennen met telefoonhoesjes

Ik en mijn telefoon, beste vrienden, onafscheidelijk. We doen alles met elkaar, behalve douchen, dat gaat niet zo goed samen. Voor de rest van de tijd zijn we altijd bij elkaar. Samen uit, samen thuis. Ik ben mijn iPhone altijd trouw en al jaren heb ik zonder problemen veel plezier van onze vriendschap. Mijn beste maatje heeft de beste zorg en bescherming nodig en daarom verwen ik hem regelmatig met een nieuwe outfit. Telefoonhoesjes dus.

Hoesjes outlet

Van hoesjes outlet kreeg ik de vraag of ik wilde samenwerken en een product wilde reviewen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen, mijn iPhone was sowieso toe aan een nieuwe outfit. Hoesjes Outlet is een webwinkel voor goedkope Samsung, Huawei en iPhone telefoonhoesjes! Maar ook voor laders, screenprotectors, powerbanks en sportbanden kun je hier terecht. Alle producten worden snel en gratis thuisbezorgd mits je in Nederland woont. Woon je buiten Nederland dan betaal je maar €1,50 verzendkosten.

Nadat ik mijn keuze voor de telefoonhoesjes had doorgegeven ontving ik een bevestiging in mijn mailbox en ook niet veel later nog eens een mail met de update dat de hoesjes onderweg waren. Alles verliep erg vlot en de volgende dag had ik de telefoonhoesjes al binnen.

iPhone 7 plus

Mijn man en ik hebben beiden een iPhone 7 plus, dus ook voor hem koos ik een hoesje want zijn oude was aardig versleten. Aangezien mijn man nooit met een portemonnee loopt viel mijn oog meteen op de hoesjes waar je ook een pasje in kunt schuiven. Handig voor bijvoorbeeld zijn rijbewijs of bankpas. Ik koos voor hem de zwarte en voor mezelf de mint.

telefoonhoesjes

CaseBody Brushed Smart Wallet Hardcase

De premium Brushed Smart Wallet beschermhoes van CaseBody combineert stijlvol en functioneel design met optimale bescherming. De stevige backcase is opgebouwd uit twee delen, voor een optimale bescherming aan je kostbare iPhone 7 Plus. De TPU-hoes aan de binnenzijde absorbeert vallen en stoten, en sluit naadloos aan op je smartphone. De buitenzijde van de hoes is gemaakt van stevig polycarbonaat, dat zich kenmerkt door z’n uitstekende beschermende kwaliteiten. Extra handig: aan de onderzijde van het hoesje bevindt zich een speciale opening voor je belangrijkste pasjes. Zo kun je het hoesje dus ook als portemonnee gebruiken! De CaseBody Brushed Smart Wallet voor de iPhone 7 Plus is met recht een tophoes te noemen.

telefoonhoesjes

Review telefoonhoesjes

Het hoesje bestaat uit twee delen zodat je het hoesje makkelijk om je telefoon kunt doen. Hij sluit naadloos aan, de opening voor je camera aan de achterkant van je telefoon is ook perfect en het hoesje kan je gewoon om je telefoon laten zitten wanneer je moet opladen. Ook ligt het hoesje lekker in de hand. Wat ook handig is, dat als wanneer je een serie kijkt op je telefoon, je het klepje voor je pasjes ook kan gebruiken als standaard.

telefoonhoesjes

Mijn man en ik hebben geen enkel minpuntje over het hoesje te melden, we zijn er dus erg blij mee. In winkels krijgt hij ook erg veel positieve reacties op het hoesje wanneer hij zijn pinpas tevoorschijn haalt. De mensen vinden het superhandig. Bedankt hoesjes outlet!

telefoonhoesjes

Mocht jij ook op zoek zijn naar een nieuw hoesje voor je iPhone 7 plus, dan kun je ze via deze pagina allemaal in één oogopslag vinden.

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Wissel jij vaak van telefoonhoesje?

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.