JimmyCase telefoonhoesje review

1 0

JimmyCase telefoonhoesje

Ik wordt altijd zo blij van nieuwe telefoonhoesjes die naast dat ze je telefoon beschermen ook nog eens superhandig zijn. Hoesjes waar je pasjes en zelfs briefgeld in kunt bewaren. Perfect voor wanneer je bijvoorbeeld gaat stappen en je portemonnee lekker thuis kan laten. Scheelt weer ruimte in je handtasje. De JimmyCase is zo’n telefoonhoesje die jouw eerdergenoemde opties biedt. Ik kreeg laatst een JimmyCase naar keuze toegestuurd en ik kan je vertellen dat hij erg mooi is.

Het verhaal achter de JimmyCase

De bedenker van de JimmyCase vond het altijd super irritant om zijn telefoon in zijn ene zak te dragen en zijn portemonnee in de andere zak. Hij bleef lange tijd nadenken over hoe fijn het zou zijn om het leven simpeler te maken en van die portemonnee af te komen. In zijn garage ontwierp hij de JimmyCase, nam ontslag om zo de wereld te veroveren met zijn perfecte telefoonhoesje/ portemonnee.

Zijn missie is simpel: “To make a fun, functional and exceptionally well-crafted wallet case that simplifies your life”.

Over de JimmyCase

Voordat ik de JimmyCase opgestuurd kreeg mocht ik eerst aangeven welke kleur ik het liefst zou willen. Ik koos voor de combinatie roze/grijs. Een erg mooie combinatie. Het is een premium iPhone card case met een high performance elastische band, waarvan beweerd wordt dat deze nooit uit zal lubberen. Verder bestaat het hoesje uit een beschermende bumper en is het gemaakt van echt mahonie hout. In de JimmyCase kun je 6 pasjes bewaren en briefgeld. Zelfs een autosleutel kun je zo veilig bewaren.

JimmyCase

Om eerlijk te zijn heb ik het hoesje zelf twee dagen uit mogen proberen, totdat manlief ermee vandoor ging. Zijn eigen hoesje was gesneuveld en vond mijn JimmyCase er erg tof uitzien. We gaan dus nu uit van zijn mening.

Mijn man werkt in de bouw en moet zijn telefoon altijd in handbereik hebben en zo min mogelijk andere rommel in zijn zakken. Dit hoesje kwam dus goed uit. Hij bewaart er zijn rijbewijs, bankpas en nog wat andere pasjes in en af en toe wat briefgeld. Hij gebruikt het hoesje nu een aantal weken en is laaiend enthousiast. De elastische band is nog perfect elastisch en tot nu toe niet uitgerekt. Zoals ik al zei werkt mijn man in de bouw en geeft het hoesje fijne bescherming aan zijn telefoon. Helaas voor mij is mijn man erg blij met het hoesje dus hoef ik ook niet te verwachten dat ik hem weer terugkrijg. Bummer! Maar dit was wel de perfecte test voor het hoesje…

JimmyCase

De JimmyCase is verkrijgbaar via hun webshop en kost voor een iPhone 7 plus 55 euro, maar is ook te verkrijgen voor een Samsung telefoon. Schrijf je je in voor de nieuwsbrief krijg je maar liefst 8 euro korting en je kunt kiezen uit aardig wat kleuren. Er staat vast wel iets voor jou tussen.

Heb jij een telefoonhoesje met ruimte voor pasjes en briefgeld?

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

Bewaren

Bewaren

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.