Confettitaart, de perfecte taart voor elk feestje!

11 1

Maak me wakker voor taart!

I love cake en taart! Echt… je kan me hier middenin de nacht voor wakker maken. Ik ben dan ook meteen klaarwakker. No joke! Ik mocht in de Candy online webshop een Amerikaanse cakemix en een frosting uitzoeken om te reviewen. Uhm hallo, duh! Wie lust er nou geen taart? Geef jou stuk dan maar aan mij!

Maar welke moest ik kiezen?

Hmm moeilijk, moeilijk. Red velvet, strawberry supreme, blue velvet? Zoveel keus en allemaal erg lekker, maar ik had zin in iets extra feestelijks gewoon omdat elke dag een feestje is. Dus ik ging voor de Duncan Hines confetti cake en vanille frosting. De foto op de verpakking van deze Amerikaanse cakemix zag er zo smakelijk en vrolijk uit… Die moest ik proberen.

confetti taart

Piece of cake

Eerste paasdag was een mooie gelegenheid om de taart te maken. Ik heb die dag expres geen chocolade eitjes gegeten zodat ik genoeg plek over had in mijn buikje voor een piece of cake. Al 2 weken had ik niets gesnoept dus het was mijn eerste cheatmoment en daar verlangde ik heel erg naar. Ik wilde bijna mijn hele gezicht in die taart duwen. Maar dat is zonde…

Easy peasy

Om de taart te maken heb je nodig, de Amerikaanse cakemix, water, eieren en zonnebloemolie. That’s it! Easy peasy right? Ohja ik kocht er ook nog discodip bij om de taart te versieren. Het mixen gaat ook heel vlot, ongeveer 3 minuten en je kan de taart to be in de oven schuiven. Voor de baktijd ligt het er een beetje aan wat voor oven je hebt en welke bakvorm. Er staan dan ook verschillende baktijden aangegeven op de verpakking.

confetti taart

Goddelijk!

Bijna kwijlend heb ik zitten wachten tot de taart klaar was want het hele huis rook zo heerlijk en dan moest ik nog wachten tot tie afgekoeld was. En dan duurt wachten echt lang he?! Daarna snel de frosting erop en ertussen gesmeerd, discodip eroverheen gestrooid en aanvallen! Één woord: GODDELIJK! Zo lekker! Bij de volgende verjaardag hier in huis maak ik deze weer. Dit wil jij ook proeven!

confetti taart

De confetti cake mix kost € 3,98 en de classic vanille frosting ook € 3,98. Dit wil jij!

Winactie!

En raad eens? Ik mag deze cake mix én frosting aan iemand weggeven. Jij hebt vast wel zin in snoepen dus laat in een reactie weten dat je meedoet en tag je vrienden onder het bericht op Facebook waarmee jij deze taart wel zou willen delen. Laat je ook een geldig mailadres achter? Zaterdag 6 mei krijgt de winnaar per mail bericht!

Heb jij weleens een Amerikaanse cakemix geprobeerd?

11 Comments
 • marije
  april 20, 2017

  Ziet er idd heerlijk uit en leuk met die disco dip

 • Sylvia
  april 20, 2017

  Wat een leuke taart die zou ik ook wel willen maken. Helaas heb je hier op lanzarote niet zoveel keuze uit kant en klare taart uit een pakje. Dus zet hem op mijn verlanglijstje als we weer in nl zijn??
  Sylvia onlangs geplaatst…De wereld leren kennen! + WinactieMy Profile

 • Lisette
  april 20, 2017

  Ik heb nog nooit een Amerikaanse cakemix geprobeerd. Hij ziet er wel heerlijk uit!
  Lisette onlangs geplaatst…Het Geboortekaartje Van LucasMy Profile

 • Els
  april 22, 2017

  Dat is inderdaad een taart voor elk feestje :-).
  Els onlangs geplaatst…Budgettip: Action Mijn Hobbykaart magazineMy Profile

 • Madeleine
  april 28, 2017

  Oh lekker! <3 Ik waag graag een kansje! Het is echt een feestje om op te eten!
  Madeleine onlangs geplaatst…Interieur update – #2My Profile

 • Marian Zw
  april 28, 2017

  Ik doe mee, ook mij kun je voor taart s nachts wakker maken! Wowo alleen die foto’s al! Ziet er echt heerlijk uit. Over een maandje ben ik jarig, zou ik dan deze taart op tafel zetten?

 • ilsiee prins
  april 29, 2017

  Dat ziet er echt supervrolijk uit zeg! Ben erg benieuwd naar de smaak, lijkt me heeeerlijk dus doe graag mee… Zelf vind ik het altijd leuk om wat te bakken, perfectionistisch als ik ben moet het er altijd wel goed en mooi uitzien… Hiermee word dat vast een makkie! Fantastisch dat je dit organiseert voor de lezers van je blog…
  Groetje Ilsiee

 • Mirjam
  april 29, 2017

  Dat is echt iets voor mijn tweelingdochters Sterre en Nikki en laten ze nu op 20 mei jarig zijn! Wat zou het geweldig zijn om deze Confettitaart te maken en dan delen we deze met papa Jan Faber en broer Bo die 21 mei jarig is.

 • Ling
  april 29, 2017

  Oh, ik ben dol op Amerikaanse bakmixen en kan er eindeloos kijken als ik in de Wallmart (Amerikaanse supermarkt) ben. Binnenkort zijn mijn zoon en ik jarig en hoe gaaf is om deze taart te bakken! Ik hoop op een portie geluk voor ons!

 • Lifestyle Mommy's ~ Linda
  mei 27, 2017

  Wat ziet het er heerlijk en feestelijk uit 😀 Echt een aanrader hoor 😀

 • Marlon
  mei 3, 2018

  Waaauw wat een feestje!! Ik ben echt helemaal gek op discodip en confetti. De aanblik alleen al maakt me blij! Laat staan proeven haha.. ik hoop zo dat ik kans maak!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.