Weg met losse bakjes en zakjes

1 0

Losse bakjes en zakjes

Ik ontbijt en lunch op mijn werk, en ben elke dag in de weer met losse bakjes en zakjes. Elke dag neem ik wel 3 bakjes mee naar mijn werk en hoeveel boterhamzakjes ik gebruik zal ik maar niet zeggen. De bakjes neem ik mee naar huis en stop ze in de vaatwasser, de zakjes gooi ik weg. Dat kan natuurlijk veel makkelijker en milieubewuster. Ik ben op zoek gegaan naar een alternatief waar ik zoveel mogelijk voedsel in kan stoppen en kwam terecht bij Greenjump, waar ze
biologische en duurzame producten voor het hele gezin verkopen.

Rvs lunchbox

Meteen werd ik verliefd op de perfecte lunchbox/broodtrommel. Hier past bijna alles in wat ik op een dag meeneem naar mijn werk en door de aparte vakjes hou je alles fijn gescheiden. Geen stapel bakjes en zakjes meer. Maar gewoon een trommel en oke dan heb ik nog een klein extra bakje voor mijn yoghurt nodig maar dat is niet zo erg. Deze lunchbox is perfect voor mijn koolhydraatarme maaltijden! Helaas is de rvs lunchbox is niet lekvrij maar dat kun je natuurlijk oplossen door nat voedsel in een silicone cakevormpje in de box te doen. Super handig.

Wat eet ik allemaal op mijn werk?

Ik begin vaak de dag met griekse yoghurt met wat walnoten of pecannoten en daarnaast nog een gekookt eitje. Maar ook eet ik regelmatig koolhydraatarme crackers, met bijvoorbeeld kaas en komkommer. Tussendoor eet ik blokjes kaas, een gekookt eitje, een handje noten, stukjes worst, komkommer of tomaatjes. Voor de lunch bak ik regelmatig de avond ervoor 2 eieren met kaas of spek en die plak ik dan op koolhydraatarme crackers. Maar soms heb ik nog leftovers van het avondeten dus kan het ook zomaar zijn dat ik tussen de middag een berg groente eet met een stukje vlees. Vandaar al die losse bakjes en zakjes en je snapt nu vast wel dat ik dat zat ben.

Van al die losse bakjes en zakjes ben ik binnenkort af, en kan ik alles mooi gescheiden houden in mijn nieuwe lunchbox! Binnenkort een review.

Hoe neem jij je eten mee naar je werk?

Foto lunchzak via Shutterstock

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.