Mijn favoriete quotes

14 0

Excuse my language

Fuck! Hoe kan ik nu het beste deze blog post verwoorden zonder dat mensen gaan denken dat ik een viswijf ben of één of andere aso die haar mond moet gaan spoelen met zeep? Shit, misschien ben ik dat wel gewoon! Screw it, who cares?!

“Mijn favoriete quotes”, zo luidt de tweede opdracht van de 30 day blog challenge… En ik moet toch echt bekennen dat veel van mijn favoriete quotes woorden bevatten die ik redelijk vaak eruit floep maar waarvan je waarschijnlijk niet wilt dat jouw kind ze in de mond neemt.

Een beetje rebels

Ik hoop dat je natuurlijk toch nieuwsgierig bent geworden naar mijn favoriete quotes en nog even blijft hangen. Als je denkt dat je er niet tegen kunt dan is nu het moment om even een plaspauze te gaan houden… ofzo… Maar eigenlijk kan ik je verzekeren dat het echt wel reuze meevalt joh! Het is gewoon een beetje rebels allemaal… Mag toch? Ik had ook kunnen kiezen voor mindfull quotes, maar soms is dat gewoon zo suf.

Mijn favoriete quotes

 

mijn favoriete quotesmijn favoriete quotesmijn favoriete quotes

mijn favoriete quotesmijn favoriete quotesmijn favoriete quotesmijn favoriete quotesmijn favoriete quotesmijn favoriete quotesmijn favoriete quotes

mijn favoriete quotes

Eigenlijk hebben mijn favoriete quotes geen toelichting nodig, volgens mij zijn ze allemaal overduidelijk. Ik kon natuurlijk weer eens niet kiezen dus het is een overload aan rebelse quotes geworden. Heb je pijn in je ogen? De laatste quote moest ik er natuurlijk ook bij plaatsen, deze is wel heel toepasselijk op mij als Netflix addict.

Wat zijn jouw favoriete quotes?

 

Deze blog post is de tweede opdracht uit de 30 day blog challenge, nog 28 te gaan!

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.