5 x de leukste agenda’s voor 2017

10 0

Bullet journalers verklaren mij voor gek

Een paar weken geleden vertelde ik dat ik met een Bullet journal ging beginnen. Met heel veel zin begon ik hiermee om te kijken of het echt iets voor mij was. Was dit het ook? Ja en nee… Ik moet eerlijk zeggen dat ik een bullet journal erg leuk vind om to do lijstjes in te schrijven en bijvoorbeeld verjaardagen bij te houden, te hand letteren en verschillende trackers bij te houden. Maar waar ik niet aan kan wennen is het plannen van mijn week, ik vind het gewoon niet net zo overzichtelijk als een agenda. Ik weet dat de die-hard bullet journalers mij nu voor gek verklaren, maar momenteel werkt het plannen in een agenda voor mij gewoon makkelijker. Dit is minder tijdrovend omdat een agenda al voorbedrukt is met alle dagen van het jaar, dit geeft mij rust in het hoofd en dat heb ik met het plannen in mijn bullet journal niet. Misschien komt dat nog wel eens. Voor nu blijf ik mijn bullet journal gebruiken als een alles in één notitieboek en gebruik er gewoon weer een normale agenda naast.

De leukste agenda’s voor 2017

Aangezien het jaar bijna voorbij is en ik dus weer mag shoppen voor een leuke agenda ben ik even gaan rondneuzen. Een paar dagen terug liet ik de leukste scheurkalenders voor 2017 zien vandaag laat ik je de leukste agenda’s voor 2017 zien.

Winkeltje van Anne agenda – 14,95.

de leukste agenda's voor 2017

 

 

Notities, adressen, verjaardagen, persoonlijke doelen, andere belangrijke dagen, aan alles is gedacht! Met andere woorden, je kunt in deze agenda helemaal losgaan. Aan beide kanten zijn er twee flappen die je tussen de pagina’s kunt schuiven, handig zo weet je precies bij welke week je bent gebleven. Ook zijn er 8 leuke quotes in de agenda te vinden en heeft een kaft van karton die waterafstotend is.

Zoedt agenda – 15,95

de leukste agenda's voor 2017

Deze agenda heeft een dikke kartonnen voorkant met sluitelastiek en bevat 134 pagina’s. De bladzijdes zijn van stevig papier met handgemaakte zwart wit patronen. In de agenda vind je een jaaroverzicht met feestdagen, overzicht voor persoonlijke gegevens, 52 weken met veel schrijfruimte per dag, 10 quotes, overzicht voor verjaardagen, 4 notitiepagina’s en 5 pagina’s waar je adressen kunt noteren.

Pillah agenda – 15,99

de leukste agenda's voor 2017

Oh ik vind deze agenda zo leuk! Vooral om de illustraties van planten, helemaal mijn ding. En dat lint met de tekst have a nice day, ook geweldig! De agenda heeft een harde kartonnen kaft en een geel elastiek die de agenda netjes bij elkaar houdt.

Happinez agenda – 16,95

de leukste agenda's voor 2017

De Happinez-agenda van staat vol inspirerende quotes en heeft een prachtige Indiase print in blauw met gouden accenten en twee leeslinten met kwastje. De agenda heeft veel ruimte voor en elke maand wordt er een edelsteen beschreven die bij die periode hoort. Ook bevat de agenda een sluitelastiek en een envelop voor foto’s of notities.

Hema agenda – 8,00

de leukste agenda's voor 2017

En dit wordt mijn agenda voor 2017. De ringband agenda is engelstalig maar dat maakt voor mij niet uit. Wat ik fijn vind is dat de agenda een plastic kaft heeft, zo blijft hij mooi wanneer ik hem elke dag mee in mijn tas neem. Ook heeft de agenda tussenbladen voor foto’s, een bladwijzer, stickervel en een elastiek om de agenda mee te sluiten.

Alhoewel al deze agenda’s mijn persoonlijke favorieten zijn, ga ik toch voor die van de Hema. Een mooi prijsje voor een toffe agenda.

Heb jij al een agenda voor 2017 en welke vind jij het leukst?

Foto agenda via Shutterstock

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

10 Comments
 • MamaIssues
  december 17, 2016

  Ik ben ook nog op zoek naar een agenda
  Ik gebruik ook mijn telefoon maar opschrijven is vaak toch fijner…
  die van Hema ziet er leuk uit!!

 • marije
  december 17, 2016

  Ik vind ze allemaal leuk. Ik heb alleen echt een simpele agenda nodig met weinig poes pas dus ik heb gekozen voor een Moleskine dit jaar. Lekker overzichtelijk.

 • Els
  december 17, 2016

  Wat een mooie agenda’s zitten er tussen! Ik ben gewoon voor een standaard agenda van de Kruidvat gegaan :-). Wel een stuk saaier als deze!
  Els onlangs geplaatst…DIY #32: last-minute kerstcadeau / kerstversieringMy Profile

 • Jenny
  december 17, 2016

  Meestal maak in zelf een agenda met foto’s van het jaar ervoor. Nu heb ik er nog geen voor 2017… misschien moet ik toch maar snel aan de slag 🙂

  De ringband van de Hema is ook erg leuk en praktisch.

 • Ellen
  december 17, 2016

  Leuke agenda’s. Ik ben net gestart in een bulletjournal. Dit is mijn tweede poging. Bij mijn eerste liep ik ook wat vast. Nu lukt het beter. Ben soms ook nog zoekende hoor.
  Ellen onlangs geplaatst…Mooie gerechten voor KerstMy Profile

 • Ilse van Kreanimo
  december 18, 2016

  Ik heb een schooljaar agenda… ik moet dus nog even wachten voor ik een nieuwe mag kopen!

  De Hema agenda vind ik er handig uitzien!

 • Sonja
  december 18, 2016

  Ik twijfel nog.. vind de Liv planner echt prachtig, maar ook die van Designletters, van VT WONEN, van ……
  Sonja onlangs geplaatst…We like One We Like!My Profile

 • Nicole
  december 18, 2016

  Ik heb hem van de Action… oh en ik heb een bullet journal gekregen van mijn baas dus ik ga er binnenkort ook eens voor zitten!
  Nicole onlangs geplaatst…Gender reveal party | blauw of roze?My Profile

 • Spinnetje
  december 18, 2016

  Die van de Hema is zeker leuk en genoeg ruimte om afspraken in kwijt te kunnen. Zelf gebruik ik al jaren een organizer van de V&D. Helaas is deze nu echt op en begint uit elkaar te vallen. En nu de V&D niet meer bestaat is het echt een ramp om een zwarte organizer te vinden die hetzelfde formaat heeft en ook nog leuk in prijs is. Gelukkig dadelijk een aantal dagen vrij….kan ik mooi op zoek.

 • Marijke
  december 19, 2016

  Ik heb eigenlijk alleen een grote agenda in huis hangen waar alle afspraken opstaan voor het hele gezin. Verder geen losse agenda, ik vergeet altijd om daar de dingen in op te schrijven.
  Marijke onlangs geplaatst…Tafel dekken met KerstMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.