Foundation | Make up door een dummy

2 0

Foundation

Vorige week vertelde ik over de primer en dan is het logisch dat ik het daarna over foundation ga hebben. Wat is foundation? Dit is een basislaag voor al je andere make up en zorgt ervoor dat je huid/kleur er egaal uitziet. Er zijn verschillende soorten foundation, vloeibare, cream, stick, mousse foundation en ga zo maar door. Zelf gebruik ik een vloeibare. Daarover straks meer…

Het is vaak wel een dingetje om de juiste kleur foundation te kiezen, tenminste ik heb daar wel moeite mee gehad. Daarom wanneer ik een foundation koop stap ik in de winkel waar ik het wil kopen altijd naar een medewerker toe en vraag of diegene mij daarbij wilt helpen. Wil je liever zelf uitvogelen welke kleur foundation voor jou het beste is raad ik je aan om de kleuren te testen op je gezicht. Dan zit je meteen goed. Test het niet uit op je hand of nek want daar zit vaak nogal wat kleurverschil in.

foundation make up door een dummy

Mac cosmetics

Zelf ben ik toen naar de Bijenkorf gegaan omdat ik graag de foundation van Mac cosmetics wilde hebben. Omdat ik er niet echt verstand van had welke kleur precies goed zou zijn voor mijn gezicht heb ik mij laten helpen door een medewerker. Hij had binnen no time de juiste kleur gepakt en mocht ik op de stoel gaan zitten voor de spiegel en testte hij het voor mij uit op mijn gezicht zodat ik ook meteen kon zien dat dit mijn kleur was. Ik kocht de Mac studio fix fluid spf 15, in de kleur NC15.

foundation make up door een dummy

Mac studio fix fluid spf 15

Een fijne vloeibare foundation met een natuurlijk matte finish, UVA/UBV SPF15 bescherming en houdt tot tot acht uur lang. Het laat zich makkelijk gelijkmatig aanbrengen en bevat speciaal behandelde gemicroniseerde pigmenten en zacht poeders die zorgen voor een perfecte egale look die het aanzien van onvolmaaktheden vermindert. Absorbeert, verwijdert talg, bevat speciale huidverzorgende ingrediënten en is olievrij.

foundation make up door een dummy

Bovenstaand de ingrediënten.

foundation make up door een dummy

foundation make up door een dummy

Ik breng de foundation altijd aan met mijn beautyblender. Dit is een make up sponsje in de vorm van een eitje waarmee je je basislaag flawless op je gezicht aanbrengt.

foundation make up door een dummy

Ook al draag ik niet dagelijks make up ben ik groot fan van foundation, het bedekt de oneffenheden en vervaagt en bedekt ook de pigment/ ouderdomsvlekken in mijn gezicht.

Gebruik jij foundation?

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.