Blogfeestje | Keeping up with the bloggers #17

9 0

Blogfeestje!

Zo en dan is het alweer zaterdag en ben ik nog steeds bij aan het komen van al die lekkere taarten die Fleur vorige week deelde op het blogfeestje. Vandaag heb ik dubbel feest, nee ik ben niet jarig maar ik ga vandaag weer na jaaaaaren naar een festival en ik heb er superveel zin in! Komende week laat ik nog wel weten hoe het was en waarom ik zolang geen festival heb bezocht.

Druk in overleg

Laten we nu maar eerst even het leukste online blogfeestje gaan vieren. Nog geen vernieuwd feestje, hierover zijn we nog druk in overleg. Binnenkort brengen we jullie op de hoogte van de nieuwe aanpassingen.

Zelf heb ik afgelopen week even stil gezeten qua bloggen, iets met druk en erg moe maar ik vermoed dat jullie wel lekker bezig zijn geweest en dat er weer leuke linkjes toegevoegd worden. Het vorige blogfeestje was er ook weer genoeg om te lezen en natuurlijk heb ik weer drie favorieten uitgekozen.

Favorieten

Ik heb het weleens geprobeerd om sleutelhangers te maken met krimpfolie. Er liggen zelfs nog wat pakjes te verstoffen hier in huis. Ik denk dat ik het binnenkort weer eens ga proberen na de blog van Sophie te hebben gelezen. Zij maakte leuke labeltjes met krimpfolie.

blogfeestje

Als je mij een beetje kent dat weet je dat ik een grote snoepkont ben. Ik werd dan ook erg blij van dit recept voor aarbeien mousse hoorntjes van Annekoen. Die moet ik een keer maken!

blogfeestje

Van de post van Anita gaat mijn bullet journal hartje sneller kloppen. Zij is inmiddels ook begonnen en heeft al veel mooie spreads gemaakt. Heerlijk om te zien hoe anderen hun journal vullen.

blogfeestje

Mijn lieve co-hosts

Ik kan het blogfeestje niet voorbij laten gaan zonder dat ik een shout out heb gegeven aan mijn lieve co-hosts.

blogfeestje

Lola de knappe dochter van Janske werd gisteren alweer 3 jaar! Zij schreef een mooie brief aan het feestbeestje.

Janske is te volgen via… Janske.nl

Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

***

blogfeestje

Nicole is hoogzwanger en heeft momenteel het blogfeestje zwangerschapsverlof, maar ik blijf natuurlijk haar blogposts uitlichten de komende tijd. De dochter van Nicole is een heerlijke kletskous en Nicole heeft de leukste uitspraken van Fay op een rijtje gezet.

Nicole is te volgen via… Meisje-Eigenwijsje.nl

Facebook | Twitter | Instagram| Bloglovin | Pinterest

***

blogfeestje

De zoon van Fleur had laatst het thema trein in de klas en zij laat een toffe DIY zien voor speel ov-chipkaarten.

Miz flurry is te volgen via… MizFlurry.nl

Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

***

Partytime

Yes nu is het eindelijk tijd voor een nieuw blogfeestje. Voeg 3 links toe naar jou laatste blogposts en wie weet sta jij volgende week wel tussen de favorieten.

 Loading InLinkz ...

Foto ballonnen via Shutterstock

Bewaren

Bewaren

9 Comments
 • Lifestyle Mommy's ~ Linda
  mei 20, 2017

  Wat een leuke favorieten heb je uitgekozen. Vooral de spreads van Anita zijn inderdaad erg gaaf 😀 Ik kom later vandaag nog even terug voor de andere blogs 😀

 • Leonie van Mil
  mei 20, 2017

  Oeh die hoorntjes!! Die zien er erg goed uit. Dat recept sla ik op!
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Begin van je dag – tagMy Profile

 • Anita
  mei 20, 2017

  Super tof dat je mijn artikel hebt uitgekozen thnx!! Ik kan ook zo genieten van mooie spreads. Het bujo wereldje heeft mij helemaal in zijn greep. Ben al begonnen aan juni, nieuwe dingen uitproberen!
  Anita onlangs geplaatst…Mijn bullet journal + uitleg van de basisMy Profile

 • Els
  mei 20, 2017

  Leuk! Allemaal nieuwe blogs ontdekt

 • Yolanda
  mei 20, 2017

  Bedankt voor het uitlichten van mijn aardbeienmousse hoorntjes recept! En het artikel van van het bullet journal heb ik toevallig ook helemaal van voor naar achteren gelezen. Ik kende het nog niet, de wereld van bujo, maar wat is het leuk!
  Bedankt voor alweer een leuk feestje!

 • Kreanimo
  mei 20, 2017

  Wat fijn, het is weer zaterdag!
  Ik heb weer drie linkjes toegevoegd! Ik ga zo eens zien welke artikels ik nog niet had gelezen!

  Bedankt om te hosten!

 • Els
  mei 20, 2017

  Wat ene leuk uitgekozen blogs :-). De blog van Sophie vond ik ook al zo leuk. Maar ook de aardbei hoorntjes!
  Els onlangs geplaatst…DIY #36: Zelf cadeaudoosjes maken #2My Profile

 • ElsaR
  mei 22, 2017

  Superleuk! Ik doe weer mee ☻
  ElsaR onlangs geplaatst…Traktatie windmolen – Nagerecht –My Profile

 • Vlijtig Liesje
  mei 23, 2017

  Leuk zeg! Bedankt voor dit linkfeestje : )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Wiley fox smartphone getest!My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge