Blog party #9

By 6 0

Het was voor mij een erg drukke week op mijn werk, collega’s vrij en ziek. Veel tijd om te bloggen heb ik niet gehad. Balen is dat maar ja het is niet anders. Soms heb je van die dagen. Ik hoop dat het bloggen bij jullie wel gewoon door is gegaan. Misschien moet ik toch maar eens wat met inplannen gaan doen en vaste tijden voor mijzelf instellen om te bloggen, social media onderhouden en andere blogs bezoeken… Hoe doen jullie dat? Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd naar hoe jullie het bloggen combineren met je andere dagelijkse bezigheden.

Maar wat wel heel leuk was, was de blog party van vorige week. Er zijn aardig wat links toegevoegd, super gezellig, bedankt daarvoor! Het delen ging nog niet helemaal goed maar wel stukken beter. Natuurlijk laat ik je nog even mijn favorieten zien.

•So mama plaatste haar stukje over sportloser en vroeg haar lezers om motivatie. Helaas kon ik haar niet helpen omdat ik zelf de grootste sportloser ben haha.

•Hoelang ben jij al bevriend met je vriendinnen? Lodiblogtook is het al 25 jaar met haar vriendinnen.

•Heel herkenbaar 23 onomstotelijke feiten over kinderen van Mama expert.

Blog party #9 here we go!

Is dit je eerste keer of ken je het niet lees dan mijn blogfeestje post even. Deelname is super simpel en kost maar een minuutje van je tijd. Van dit feestje word je niet dronken en krijg je ook geen kater, maar leer je wel mede bloggers en hun blogs kennen. Krijg je hopelijk meer views en misschien wel nieuwe volgers. Dus join gezellig! Oh en don’t forget to spread the word. Hoe meer deelnemers hoe leuker. Deel het op Facebook, Twitter of waar je ook wilt…
Onderstaand de regels voor deelname aan de blog party.

• je mag 2 links toevoegen aan de blog party
• deel de blog party op social media met de hashtag #blogfeestje
• bezoek minstens 2 blogs van andere deelnemers en laat een leuke reactie achter
• bij deelname geef je automatisch toestemming om gebruik te maken van jouw foto materiaal, mocht jouw post uitgelicht worden dan gebruik ik mogelijk een enkele foto in het overzicht bij de volgende blog party.

De blog party duurt tot en met maandag 19.00 uur, tot dan kan jij jouw blog updates toevoegen. A little party never hurt nobody!

P.S: Klik op de blauwe button waar “add your link” op staat, de rest spreekt voor zich. Mocht je de blog party op twitter delen en je gebruikt de hashtag #blogfeestje dan zie ik dat altijd en kan ik het retweeten.


6 Comments
 • SoMama
  september 12, 2015

  Leuk hoor! En tot op heden ben ik ook nog steeds een echte sportloser, oeps 😉
  SoMama onlangs geplaatst…Pascal & Zwarte Piet #DownsyndroomMy Profile

 • Romy
  september 12, 2015

  Over dat vaker bloggen: het blijft lastig met een baan en gezin. Zo zit ik nu al ruim anderhalf uur achter mijn laptop en ben ik al tig keren gestoord. Kortom, nog geen letter getypt. Gewoon bloggen wanneer je kan of een strak schema aanhouden en jezelf ergens opsluiten met laptop.

 • lodi
  september 12, 2015

  Leuk! Ik ben er ook weer bij deze week. Ik merk het ook dat wanneer ik een drukke week heb, de blogs er wel eens bij inschieten, terwijl ik dan wel genoeg ideeën om te bloggen heb. Woensdags plaats ik vaak een recept, die plan ik tegenwoordig wel al vaak in.
  Ik vind het vooral ook erg leuk om blogs van anderen te lezen en door deze blogfeestjes heb ik heel wat nieuwe bloggers gevonden waarvan ik nu de blogs veelvuldig lees, Dank daarvoor 🙂
  lodi onlangs geplaatst…Persoonlijk: elk jaar komen die angstgevoelens weer terug.My Profile

 • Nathalie
  september 12, 2015

  Joepie! Ik doe graag mee en ga zo meteen de anderen eens bezoeken!
  Nathalie onlangs geplaatst…Het cookiemonsterMy Profile

 • Charlotte
  september 12, 2015

  Leuk, zo kom je toch een keer op andere blogs waar je normaal eigenlijk niet komt…

 • Anne
  september 14, 2015

  Oops, helemaal vergeten! Soms ben ik net een vergiet. Maandag is bij mij blogdag, maar ik vind het erg moeilijk om andere blogs te bezoeken. Heel leuk, maar vergeet het gewoon netzoals het blogfeestje, hihi. Tot volgende week ?
  Anne onlangs geplaatst…Lindt Hello my name is…My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.