Blog party #7

0 0

Zou dit het laatste weekend van deze zomer zijn met heerlijke temperaturen? Ik weet in iedergeval dat ik nog even hard ga genieten en jullie vast ook. Maar voordat ik ga genieten eerst nog even blog party #7 en natuurlijk de favorieten van vorige week. Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend!

De favorieten van blog party #6!

Marthe van Paperbreaks is zwanger en deelde haar blogpost over dé tas en wat ze er allemaal in heeft gedaan.

Voor de snoepkonten deelde Simple thoughts het recept van simpele worteltaart cupcakes. Lekker!!

Ik ben weer benieuwd naar wat jullie de afgelopen week hebben geschreven, doen jullie weer mee? Is dit je eerste keer of ken je het niet lees dan mijn blogfeestje post even. Deelname is super simpel en kost je een minuutje van je tijd. Van dit feestje word je niet dronken en krijg je ook geen kater, maar leer je wel mede bloggers en hun blogs kennen. Krijg je meer views en misschien wel nieuwe volgers. Dus join gezellig! Oh en don’t forget to spread the word. Hoe meer deelnemers hoe leuker. Deel het op Facebook, Twitter of waar je ook wilt…
Onderstaand de regels voor deelname aan de blog party.

• je mag 2 links toevoegen aan de blog party
• deel de blog party op social media met de hashtag #blogfeestje
• bezoek minstens 2 blogs van andere deelnemers en laat een leuke reactie achter
• bij deelname geef je automatisch toestemming om gebruik te maken van jouw foto materiaal, mocht jouw post uitgelicht worden dan gebruik ik mogelijk een enkele foto in het overzicht bij de volgende blog party.

De blog party duurt tot en met maandag 19.00 uur, tot dan kan jij jouw blog updates toevoegen. A little party never hurt nobody!

P.S: Klik op de blauwe button waar “add your link” op staat, de rest spreekt voor zich. Mocht je de blog party op twitter delen en je gebruikt de hashtag #blogfeestje dan zie ik dat altijd en kan ik het retweeten.


No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.