Blog party #14

By 8 0

Frisjes in huis

Happy saturday! Wie van jullie heeft de verwarming al aan staan? Ik heb hem sinds deze week maar weer aangeslingerd, het werd toch wel frisjes in huis. We komen ook steeds dichterbij de feestdagen, ik blijf me verbazen hoe snel de tijd gaat. Zijn jullie je al stiekem aan het voorbereiden op de kerstdagen? Ik niet hoor maar ik was laatst in Rotterdam en daar zag ik al een hele etalage vol met kerstbomen en kerstversieringen. Best vroeg, ik heb nog wel even een foto gemaakt, dat kon ik toch niet laten.
Kerst

Welkom bij alweer de 14de editie van de blog party! Bedankt voor het meedoen aan blog party #13 ik hoop dat jullie dit keer ook weer van de partij zijn!
Eerst nog even de favorieten van vorige week.

Huisvlijt – Goedkoper online shoppen, hoe doe je dat?

Simple thoughts – Woonplant oktober | Begonia 

Lodi blogt ook – Piloot voor een dag, stichting hoogvliegers 

On to the next party!

Blog party #13, ben je er klaar voor om je beste posts van deze week te delen? We zijn weer erg benieuwd naar wat er voor leuks online is gekomen, dus doe gezellig mee.

Een minuutje van je tijd

Doe je voor de eerste keer mee en weet je niet wat een blog party is lees dan mijn blogfeestje post even. Don’t worry, deelname is super simpel en kost maar een minuutje van je tijd. Van dit feestje word je niet dronken en krijg je ook geen kater, maar leer je wel mede bloggers en hun blogs kennen. Krijg je hopelijk meer views en misschien wel nieuwe volgers. Dus join gezellig! Oh en don’t forget to spread the word, vertel ook je collega bloggers over dit leuke feestje. Hoe meer deelnemers hoe leuker. Deel het op Facebook, Twitter of waar je ook wilt…

Onderstaand de regels voor deelname aan de blog party

• je mag 2 links toevoegen aan de blog party
• deel de blog party op social media met de hashtag #blogfeestje
• bezoek minstens 2 blogs van andere deelnemers en laat een leuke reactie achter
• bij deelname geef je automatisch toestemming om gebruik te maken van jouw foto materiaal, mocht jouw post uitgelicht worden dan gebruik ik mogelijk een enkele foto in het overzicht bij de volgende blog party.

De blog party duurt tot en met maandag 19.00 uur, tot dan kan jij jouw blog updates toevoegen.

A little blog party never hurt nobody!

P.S: Klik op de blauwe button waar “add your link” op staat, de rest spreekt voor zich. Mocht je de blog party op twitter delen en je gebruikt de hashtag #blogfeestje dan zie ik dat altijd en kan ik het retweeten.


8 Comments
 • Bregje
  oktober 17, 2015

  Daar ben ik weer! De verwarming staat hier ook weer aan en ik ben beste vrienden met mijn fleecedekentje ????
  Bregje onlangs geplaatst…Hier word ik blij van!My Profile

  • Savethemama
   oktober 18, 2015

   Lekker he met een dekentje op de bank!

 • Charlotte
  oktober 17, 2015

  Ik ben ook weer van de partij! 🙂

  • Savethemama
   oktober 18, 2015

   Gezellig!

 • Anne
  oktober 18, 2015

  Leuk dat ik bij de favorieten sta! 😀
  Ik ben lekker op (zomer)vakantie, dus heb nog geen idee van de kou in Nederland.. Stiekem heb ik al heel erg zin in de kerstdagen, maar ben nog niet aan het voorbereiden.
  Anne onlangs geplaatst…Serie verslaving – mijn favoriete series #2My Profile

  • Savethemama
   oktober 19, 2015

   Oh lekker! Geniet van je vakantie!

 • Volgmama
  oktober 18, 2015

  Ik doe weer mee!

 • Alexa
  oktober 18, 2015

  Bij ons staat de verwarming ook op sinds deze week. Wat was het koud! Ik kijk al enorm uit naar de feestdagen. Mijn favoriete periode van het jaar.
  Hier dus party onder een warm dekentje met een kopje thee!
  Fijn weekend!

  x
  Alexa onlangs geplaatst…DIY: Herfst theelichtjesMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.